Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Αν είναι να σωθεί το σωματείο, μία είναι η λύση

Αν είναι να σωθεί το σωματείο, μία είναι η λύση

exw-dontia


Κανένα απολύτως δικαίωμα δεν έχουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας μας.

Δεν γίνεται αυτοί που ήταν η αιτία να δώσουμε αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε προπονητές τους δύο τελευταίους μήνες (Σαβέφσκι και βοηθοί, Λοτίνα και βοηθός), να αποφασίζουν για το πως συνεχίζουμε. Η μόνη τους επιλογή είναι Κάσερες προσωρινά, παραίτηση και ορισμός εκλογών σε 2-3 βδομάδες.

Χρειάζεται νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα αναλάβουν από την πρώτη στιγμή πρωτοβουλία για τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων της ομάδας, με απώτερο σκοπό τη σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όταν ο Πράσινος Λαός είναι ενωμένος και κοντά στην ομάδα, θα βρεθούν και τα λεφτά.

Στόχος δεν πρέπει να είναι οι τίτλοι, στόχος τα επόμενα χρόνια πρέπει να είναι, με ποιο τρόπο να καλυφθεί το χρέος. Εάν υπό αυτές τις συνθήκες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσει πως θα προσληφθεί προπονητής, τότε δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές πέραν του Κώστα Καϊάφα.

Έχω την αποψη πως όταν το νέο Δ.Σ. με ειλικρίνεια μιλήσει στον κόσμο και καλέσει όλους να αφήσουν πίσω τους όσα τους χωρίζουν και να ενωθούν για να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, τότε θα ξεπεραστούν τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Αυτό που χρειάζεται είναι ειλικρίνεια, πες στο κόσμο αλήθειες και θα τον έχεις μαζί σου.