Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ρούμπιο, Μαργκάσα και Τέιλορ στην σημερινή συνάντηση στο ΣΥ.ΦΙ. Ταμασού

Ρούμπιο, Μαργκάσα και Τέιλορ στην σημερινή συνάντηση στο ΣΥ.ΦΙ. Ταμασού


Συνεχίζεται σήμερα (20/03, 19:00) στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Ταμασού, στους Εργάτες, ο κύκλος των μεγάλων ανοικτών συγκεντρώσεων της ομάδας μας, οι οποίες εντάσσονται στα πλαίσια της προσπάθειας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας, ενόψει των κριτηρίων Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Η μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Ταμασού θα καλύψει τις κοινότητες Εργατών, Δευτεράς, Ανάγιας, Ψημολόφου, Επισκοπιό, Πολιτικό και Πέρα Ορεινής.

Το παρών τους στο χώρο του οικήματος του ΣΥ.ΦΙ. Ταμασού θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ο Ράινερ Ράουφμαν, όπως και οι ποδοσφαιριστές Άλεξ Ρούμπιο, Ρενάτο Μαργκάσα και Τόνι Τέιλορ.

Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί εποικοδομητικός διάλογος, να γίνει ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν και την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα μοιράσουν αυτόγραφα, θα φωτογραφηθούν και θα συνομιλήσουν με τον κόσμο.

Επίσης, θα υπάρχει συνεργείο για διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, όπως και λαχνών εισφοράς.

omonoia.com.cy