Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Έχει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ απόψε;

Έχει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ απόψε;

sak29184


Έχει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ απόψε; Ρητορικά ρωτάμε ασφαλώς! Ναι έχει και όπως πάντα οι αγώνες ξεκινούν τις 21:45. Που το πάμε θα αναρωτιέστε, θέλουμε απλώς να μάθουμε εάν σήμερα δεν υπάρχει σχετική οδηγία από την ΟΥΕΦΑ για να ολοκληρώνονται νωρίς οι αγώνες. Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε αγώνα  κυπέλλου πριν από ένα μήνα η ΚΟΠ αποφάσισε αλλαγή ώρας διεξαγωγής του αγώνα λόγω  …Τσάμπιονς Λιγκ!

Από  την ανακοίνωση της ΚΟΠ στις 11 Φεβρουαρίου 2014:

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι οι αγώνες Απόλλωνα – Ομόνοιας και ΑΕΚ Λάρνακας – Ερμή  για το Κύπελλο Κύπρου Coca-Cola A’, B’ Kατηγορίας που θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου 2014, θα αρχίσουν στις 16:00.
Ο λόγος της αλλαγής στην ώρα έναρξης των πιο πάνω αγώνων είναι γιατί την ίδια ημέρα υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Champions League)  και υπάρχει σχετική οδηγία της UEFA να τελειώνουν οι οποιοιδήποτε αγώνες για τα εγχώρια Πρωταθλήματα πολύ ενωρίτερα από την ώρα έναρξης των Ευρωπαϊκών αγώνων,  για να μπορούν οι φίλαθλοι να τους παρακολουθούν.
Αρχικά ο αγώνας του Απόλλωνα με την Ομόνοια είχε οριστεί για τις 18:00 και ο αγώνας της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Ερμή για τις 19:00.

Σήμερα λοιπόν που υπάρχουν αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και ειδικά για την προημιτελική φάση γιατί δεν έγινε οπουδήποτε αλλαγή; Συγγνώμη, σταματήστε δεν θέλουμε απάντηση, πάλι ρητορικά ρωτάμε. Σήμερα αγωνίζεται το αγαπημένο παιδί της ομοσπονδίας, αν είναι ποτέ δυνατό να γίνει κάποια αλλαγή, πιο πιθανόν να έκανε  αίτημα η ΚΟΠ να αλλάξουν οι ώρες διεξαγωγής των ευρωπαϊκών αγώνων. Αν και να το πούμε, επειδή δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε, έχουν το εξής ελαφρυντικό: στις 20:50 ο αγώνες θα τελειώσει και μέχρι τις 21:45 όλοι τους(που πήγαν γήπεδο σήμερα) θα βρίσκονται ξαπλωμένοι στον (πολυαγαπημένο) καναπέ τους για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Βλέπετε αυτοί σε ημιτελικό αγώνα 5 χιλιάδες με το ζόρι πήραν και ούτε κίνηση θα βρουν στο τέλος του αγώνα ούτε τίποτα.