Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Αποτελέσματα πρώτων αγώνων των ημιτελικών

Αποτελέσματα πρώτων αγώνων των ημιτελικών


Διεξήχθηκαν σήμερα οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κύπρου. Προβάδισμα πήραν οι δύο γηπεδούχοι Απόλλωνας και Αποέλ που επικράτησαν με 2-1 του Ερμή και 4-1 της Δόξας αντίστοιχα. Οι επαναληπτικοί θα γίνουν την Τετάρτη 9 Απριλίου με φόντο τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό.

Ο Απόλλωνας 2-1 τον Ερμή Αραδίππου

Με νίκη του Απόλλωνα τελείωσε ο σημερινός πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola που έγινε στο Τσίρειο Στάδιο. Επικράτησε του Ερμή Αραδίππου με 2-1 με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο φινάλε από γκολ του Γκαρσία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκιέ στο 18′ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44′ με τον Ταγκπατζούμι. Το 2-1 για τον Απόλλωνα διαμόρφωσε στο 88′ ο Γκαρσία. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9 Απριλίου στο Στάδιο Αμμόχωστος – Επιστροφή. Πριν από τότε οι δύο ομάδες έχουν υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο. Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ και ο Ερμής Αραδίππου την Ανόρθωση.

Το Αποέλ 4-1 τη Δόξα Κατωκοπιάς

Με ευρεία νίκη του Αποέλ ολοκληρώθηκε ο σημερινός πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας. Στο Στάδιο ΓΣΠ επικράτησε με 4-1 της  Δόξας  Κατωκοπιάς. Το Αποέλ άνοιξε το σκορ στο 20′ με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου και η Δόξα ισοφάρισε στο 62′ με τον Ράμος. Στο 65′ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα (2-1) με τον Ολιβέϊρα. Στο 72′ ο Χαραλαμπίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 74′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το 4-1. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Μακάρειο Στάδιο.

cfa