Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ομονοιάτικη στήριξη παντού

Ομονοιάτικη στήριξη παντού

vik_4614


Ακόμη δύο συγκεντρώσεις με παρουσία αρκετών φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποιήθηκαν χθες. Στις δύο εκδηλώσεις σε Παλλουριώτισσα και Μενεού μαζεύτηκε ο κόσμος και βοήθησε οικονομικά το σωματείο μας, ενώ παράλληλα πήρε μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον. Το ενημερωτικό δελτίο της ομάδας μας:

Στην παρουσία αρκετών φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τους οποίους ξεχώριζε η θετική ενέργεια, η αισιοδοξία και η έντονη διάθεση για να στηρίξουν το Σωματείο μας, πραγματοποιήθηκαν χθες δύο ανοικτές συγκεντρώσεις σε Παλλουριώτισσα και Μενεού.

Στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε στο οίκημα της Αναγέννησης Παλουριώτισσας το παρών του έδωσε ο Β’ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Λάκης Πολυκάρπου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιαννάκης Ιωάννου και Κώστας Χρίστου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Αντρέας Κανάρης, Τάκης Μαυρής και Μάριος Πραξιτέλους, ο Ράινερ Ράουφμαν, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Χάρης Κυριάκου, Αντρέ Σκέμπρι, Σοφιάν Σερφά και Άντονι Σκαραμοτσίνο.

Στην ταβέρνα «Βατιλιώτης» πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συγκέντρωση στο Μενεού, όπου εκεί έδωσε το παρών του ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Δώρος Σεραφείμ, ο βοηθός γενικός γραμματέας, Αντρέας Πασιουρτίδης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Φώτος Ιωάννου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νικόλας Γεωργίου, όπως και οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Εφραίμ, Νούνο Ασίς, Ζοάο Πάολο Αντράντε και Ονησίφορος Ρουσιάς.

Πραγματοποιήθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, έγινε ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, υποβλήθηκαν ερωτήσεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο, να μοιράσουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Από την ανοικτή συγκέντρωση στην Παλλουριώτισσα μαζεύτηκε το ποσό των 3820 ευρώ και από την ανοικτή συγκέντρωση στο Μενεού 3385 ευρώ, από πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και λαχνών οικονομικής ενίσχυσης του Σωματείου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους διοργανωτές των συγκεντρώσεων, αλλά και σε όλους όσους έδωσαν το παρών τους σ’ αυτές, καθώς έστειλαν ένα δυναμικό μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που μας περιμένει σε όλα τα επίπεδα. Όλοι μαζί μπορούμε!