Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Adv: Vivo Coffee

Adv: Vivo Coffee


Δημιουργώντας την αλυσίδα “coffee to go VIVO”, θέλαμε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό και προπαντός διαφορετικό απ’ όλες τις άλλες αλυσίδες, τόσο σε εμφάνιση και υπηρεσίες, όσο σε καφέ και εδέσματα.

Θελήσαμε να προσεγγίσουμε το όλο εγχείρημα κατά τρόπο… Μεσογειακό, σε χρώματα, χαμόγελο, υπηρεσίες και προπαντός γεύσεις. Όλα, μα όλα, είναι διαφορετικά.

Γνήσιος, ιταλικός εσπρέσο, o πασίγνωστος illy, ίσως ο καλύτερος από τους επώνυμους καφέδες που κυκλοφορούν, όπως μας βεβαιώνουν οι ειδικοί, που ασχολούνται χρόνια με τον καφέ.

Πάμε τώρα στις γεύσεις! Κατ’ ευθείαν από τη Θεσσαλονίκη, μπουγάτσες γλυκιές και αλμυρές, τυρόπιτα, λουκανικόπιτα και κυπριακή ταχινόπιτα.

Από σάντουιτς: χαμ / τυρί, λούντζα / χαλλούμι / σαλάμι / προσούτο / σολομός σε φρεσκοψημένο φρατζολάκι. Και μπορείτε να πιείτε χυμούς ολόφρεσκους, πορτοκάλι, μήλο, καρότο που στύβονται μπροστά στον πελάτη!

Για να βεβαιωθείτε ότι αυτά που σας λέμε δεν είναι λόγια κενού περιεχομένου, ελάτε να δείτε, να πιείτε και να γευθείτε: Σταυρού 56 Α, κατάστημα αρ. 9.