Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Πότε θα τιμωρηθεί ο Δώνης;

Πότε θα τιμωρηθεί ο Δώνης;


Συνεχίζει σε κάθε αγώνα να τα βάζει με τους οπαδούς και τους παίκτες των αντιπάλων ο προπονητής του Αποέλ, Γιώργος Δώνης, όμως η Δικαστική Επιτροπή δεν τολμάει να τον τιμωρήσει. Παράγοντες και κόσμος της ΑΕΛ, του Ερμή, της Ανόρθωσης και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν παράπονα από την συμπεριφορά του.

Στο αιώνιο ντέρμπι της 5ης Απριλίου, ο Δώνης είχε απαντήσει στις προκλήσεις της κερκίδας μας και μάλιστα είχε κινηθεί απειλητικά προς τους οπαδούς, με την ασφάλεια του γηπέδου να τον απομακρύνει.

«Θέλουμε να καταγγείλουμε ένα περιστατικό που έγινε πριν περίπου μισή ώρα, όταν η αποστολή του Αποέλ μπήκαν για να δουν το γήπεδο, κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της ομάδας του Αποέλ, ο προπονητής κος Δώνης παρεκτράπει.Ότι και αν λέχθηκε, οι πρωταγωνιστές δεν πρέπει να απαντούν με χαμηλού επιπέδου περιεχόμενο, να φτύνουν και να θέλουν να βγουν στη κερκίδα να κτυπήσουν οπαδούς. Στο περιστατικό πρωταγωνιστής ήταν ο κος Δώνης. Αυτό είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο Α.Δημητρίου και τα λεγόμενα του επιβεβαίωσε και η έκθεση του παρατηρητή:

Σύμφωνα με καταγγελίες φίλων της ιστοσελίδας μας ο Δώνης είχε βρίσει αισχρά τους οπαδούς. Ο παρατηρητής, ο γνωστός “προφανώς όχι με χέρι” έγραψε πως τους αποκάλεσε … “παλιόπαιδα” ενώ άκουσε κάθε λέξη που είπαν οι οπαδοί! Ακόμη και αν ήθελε να προστατέψει το Δώνη ο παρατηρητής, στην έκθεση του γράφει πως απάντησε στις προκλήσεις και κινήθηκε προς το μέρος του κόσμου. Πέρασε ωστόσο και αυτό απαρατήρητο από το δικαστικό σώμα της ΚΟΠ. Εννοείται πως ο συγκεκριμένος παρατηρητής θα πρέπει να τα μαζέψει και να πηγαίνει σπίτι του το συντομότερο.