Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Sniper: Ο καλός, ο κακός και ο…αδιάφορος

Sniper: Ο καλός, ο κακός και ο…αδιάφορος

sniper


Πιο ζωντανή και υπαρκτή από ποτέ η πιθανότητα να αποχωρήσει ο Γιώργος Εφραίμ από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόσο καιρό κάθε φορά που άνοιγε θέμα Αποέλ ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας πλην της δικής μας, αποδεικνυόταν αβάσιμο και προϊόν επικοινωνιακής τακτικής άλλων. Αυτή τη φορά όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας και καλείται να διαλέξει το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ξεκινώ με τον πιο αδιάφορο για μας δρόμο, εκείνο του εξωτερικού. Ο Εφραίμ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να παίξει εκτός Κύπρου, ούτε μας κορόιδεψε σχετικά. Ξέραμε πως αν έρθει ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος και ικανοποιήσει τα θέλω του, θα τον χάναμε. Αν όντως αυτή είναι η κατάληξη του σήριαλ, κανένα πρόβλημα και Γιώργο Εφραίμ, κάθε καλύτερο στην καριέρα σου στο εξωτερικό! Θα είμαστε και χαρούμενοι που σε είχαμε στο ρόστερ.

Αν ο Γιώργος όμως δεν την κάνει για εξωτερικό, έχει μπροστά του δυο δρόμους, τον καλό και τον κακό. Να γίνει σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ή κόκκινο πανί για αυτούς που τους λάτρεψαν και προσωρινά αποδεκτός για τους απέναντι. Οι φήμες οργιάζουν, ότι το Αποέλ του έχει κάνει επίσημη πρόταση. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην μιλά για το θέμα. Πρέπει να κάτσει, να σκεφτεί τι σημαίνει το κάθε μονοπάτι για τον ίδιο: σε περίπτωση παραμονής, θα γίνει σημαιοφόρος της προσπάθειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ξανανέβει εκεί που της αξίζει και αυτόματα ο αγαπημένος της κερκίδας. Σε περίπτωση που αποχωρήσει για ομάδα της Κύπρου και ειδικά τους απέναντι, θα γίνει προσωρινό λάφυρο του κακομαθημένου παιδιού του κυπριακού ποδοσφαίρου. Που ως γνωστόν όσο εύκολα ανεβάζει τους παίκτες, τόσο εύκολα τους διασύρει.

Θα προσέξατε πως επιλέγω να μην μπω στην κατηγορία αυτών που αντιδρούν στο γεγονός πως ο Γιώργος το σκέφτεται. Ας είμαστε ρεαλιστές, λογικό είναι να προβληματίζεται κι ας μας πειράζει που το κάνει. Λογικό είναι να τον πιέζει και ο κύκλος του να δει τις επιλογές του. Θέλω να πιστεύω όμως πως στο τέλος της ημέρας, όταν τα ζυγίσει καλά ο ίδιος στο μυαλό του, θα αντιληφθεί πως στην Κύπρο υπάρχει για αυτόν μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ, αν θέλει να γίνει πραγματικά μεγάλος παίκτης και σημαία.