Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Θυραεννιώτικο τριήμερο

Θυραεννιώτικο τριήμερο

new_gmi_5987


Τρεις εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο κεντρικό φαν κλαμπ των οργανωμένων μας στη Λευκωσία το ερχόμενο τριήμερο, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δηοργανώνουν Μπουάτ την Παρασκευή στο φαν κλαμπ και υπόσχονται μια καταπράσινη νύχτα με γλέντι και τραγούδι. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένη η Γενική Εκλογική Συνέλευση, με τη συμμετοχή όλων των μελών της ΘΥΡΑ 9 να είναι επιβεβλημένη. Τέλος, την Κυριακή ο σύνδεσμος θα φιλοξενήσει το πάρτυ του μαθητικού της ΘΥΡΑ 9!

Το ενημερωτικό δελτίο από τη σελίδα του φαν κλαμπ στο Facebook:

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για να αρχίσει το καυτό τριήμερο για τους απανταχού ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ. Υπενθυμίζουμε:

27 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη μπουάτ της ΘΥΡΑΣ 9 στο κεντρικό μας φαν κλαμπ! Με μπόλικη ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΗ όρεξη και εκπλήξεις στα μικρόφωνα , γλεντούμε και διασκεδάζουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Η μπουάτ θα αρχίσει στις 9:30 το βράδυ, με μόνο 5 ευρώ είσοδο που συνοδεύεται με ένα ποτό.

28 Ιουνίου, Σάββατο στο φαν κλαμπ της ΘΥΡΑΣ 9 θα διεξαχθεί η Γενική Εκλογική Συνέλευση του συνδέσμου. Υποψηφιότητες για τις εκλογές υποβάλλονται στο κεντρικό φαν κλαμπ μέχρι το Σάββατο 21 Ιουνίου. Καλούνται όλοι οι ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ που θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια για περαιτέρω βελτίωση του συνδέσμου να υποβάλουν έγκαιρα τις υποψηφιότητες τους και να δώσουν βροντερό παρών στην Εκλογική Συνέλευση.

29 Ιουνίου, Κυριακή μεγάλο πάρτυ του μαθητικού συμβουλίου της ΘΥΡΑΣ 9 στο κεντρικό μας φαν κλαμπ, στις 9:30 το βράδυ! Τιμή εισόδου μόνο 10 ευρώ open bar!