Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ «Τον ψήνει ο Αντώνης»

«Τον ψήνει ο Αντώνης»


Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα, ο Αντώνης Γιωργαλλίδης είναι αυτός που ανέλαβε να πείσει τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, να συνεχίσει την καριέρα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι φαίνεται να ζήτησαν με δανεισμό τον παίκτη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, και ο Γιωργαλλίδης, που ήταν συμπαίκτης με τον Ελλαδίτη, του κάνει… ψηστήρι!

Το σχετικό ρεπορτάζ από το sportdog.gr:

ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΗ ΠΙΑΤΣΑ: Την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος προβάρει ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο άσος του Ολυμπιακού, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Άουγκσμπουργκ και Πλατανιά, ενδιαφέρει σοβαρά την κυπριακή Ομόνοια!

Ο παίκτης, φυσικά, έχει συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”, αλλά φαίνεται κάπως δύσκολο να βρει χώρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Κύπριοι τον θέλουν και σύμμαχο στην προσπάθεια να τον αποκτήσουν, προφανώς με τη μορφή δανεισμού, έχουν τον Γεωργαλλίδη, που αγωνίστηκε μαζί με τον Βλαχοδήμο στον Πλατανιά. Ο Κύπριος τερματοφύλακας, που επέστρεψε στην Ομόνοια, γνωρίζει καλά τον Έλληνα άσο και έχει αρχίσει το… ψηστήρι για να γίνει κάτοικος Μεγαλονήσου.

Μία μεταγραφή που μπορεί να θεωρηθεί μπαμ, αν ολοκληρωθεί, για την κυπριακή ομάδα, που θέλει νέους και φιλόδοξους παίκτες στο ρόστερ της!