Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Γιορτάζουν τα πεντάχρονα με μίνι κρουαζιέρα

Γιορτάζουν τα πεντάχρονα με μίνι κρουαζιέρα


Τα πεντάχρονα λειτουργίας του συνδέσμου στην Πάφο γιορτάζει το κλιμάκιο της ΘΥΡΑ 9 στην πόλη. Οι Παφίτες Ομονοιάτες έχουν ετοιμάσει μια μίνι κρουαζιέρα που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 13 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω στην ανακοίνωση του συνδέσμου:

Τα τελευταία 5 χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ κοινωνία στην Πάφο ενδυναμώθηκε και εκτοξεύθηκε στα ύψη δοξάζοντας και προστατεύοντας το όνομα της μεγάλης ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος για αυτό είναι η λειτουργία του συνδέσμου που με την βοήθεια όλων μας θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΥ κόσμου. Με την ευκαιρία των 5 χρόνων λειτουργίας του συνδέσμου ανακοινώνουμε μια σειρά εκδηλώσεων.

Στις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί τρίωρη κρουαζιέρα από το Λιμανάκι της Κάτω Πάφου. Η τιμή είναι στα 15 ευρώ συμπεριλαμβανομένου :  1 ποτό και σνακ στο καράβι και φαγητό που θα ακολουθήσει στον σύνδεσμο μας μετά το πέρας της κρουαζιέρας όπου θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου.

Συνάντηση στον σύνδεσμο μας στις  4:30μμ και στις 5:00μμ αναχωρούμε με  πορεία προς το Λιμανάκι. Εισιτήρια θα προπωλούνται στο οίκημα μας Τετάρτη και Παρασκευή μετά τις 7:00 μ.μ. Λόγω περιορισμένων θέσεων προτεραιότητα έχουν τα μέλη του συνδέσμου .

Ακόμα, στις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο μας PRE-GAME. Μαζευόμαστε στο οίκημα μας για μια ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ βραδιά  όπως ΜΟΝΟ εμείς ξέρουμε και ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε !!!

ΘΥΡΑ 9 ΠΑΦΟΣ