Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σημειώσεις για τους πέντε (ανανέωση)

Σημειώσεις για τους πέντε (ανανέωση)


Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει άγνωστη ομάδα και όλοι πάνω κάτω ξέρουμε ποιοι πραγματικά είναι οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πιο κάτω μερικές σημειώσεις για τους 5 πιθανούς μας αντιπάλους:

FC Dinamo Moskva (RUS) – (1923 – Russian Premier League, 4th)
Μπορεί να αγνοεί το πρωτάθλημα εδώ και δεκαετίες, ωστόσο παραμένει από τις μεγάλες ομάδες της Ρωσίας. Με αρκετό χρήμα όπως οι περισσότερες ομάδες της Ρωσικής Λίγκας, η Ντινάμο επιχειρεί φέτος να επιστρέψει στην κορυφή και τις προθέσεις της, τις έχει δείξει μέσω της απόκτησης πρόσφατα του Γάλλο διεθνή, Μάθιου Βαλμπουενά ο οποίος χαρακτηρίζεται και ως key player.

Torino FC (ITA) – (1906 – Serie A, 7th)
Παραδοσιακή ομάδα του Καμπιονάτο, η Τορίνο επέστρεψε μετά από 12 χρόνια στην Ευρώπη. Giampiero Ventura (14/01/48), προπονητής που έχει περάσει σχεδόν από όλες τις μικρομεσαίες ομάδες της Ιταλίας. Έχει κάνει σημαντικές προσθήκες με κορυφαία αυτή του Key player: Fabio Quagliarella.

Hull City (ENG) – (1904 – Premier League, 16th)
Πρωτάρα όμως είναι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η Χαλ κέρδισε το εισιτήριο για την Ευρώπη μέσω του FA Cup (φιναλίστ). Έχει στο πάγκο τον Βρετανό Steve Bruce. Key player: Ο διεθνής Σκοτσέζος πορτιέρο, Allan McGregor.

Legia Warszawa (POL) – (1916 – Ekstraklasa, 1st)
Έφυγε πρωταθλητής (Σέλτικ) ήρθε πρωταθλητής. Η Λέγκια έκανε μεγάλες επενδύσεις όμως η μεγάλη της γκάφα να χρησιμοποιήσει παίκτη που κουβαλούσε τιμωρία, της στοιχίζει 35 περίπου εκατομμύρια ευρώ! Προπονητής της ομάδας ο Νορβηγός Henning Berg. Key player: ο Σέρβος Miroslav Radović.

Olympique Lyonnais (FRA) – (1950 – Ligue 1, 5th)
Δεν είναι η Λιόν του παρελθόντος όμως παραμένει μεγάλη ομάδα στο Σαμπιονά. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Γάλλος Hubert Fournier. Key player: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Yoann Gourcuff.