Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τα μηνύματα των οργανωμένων (Pics)

Τα μηνύματα των οργανωμένων (Pics)


Εκτός από τα μηνύματα που έστειλαν με τα συνθήματα τους κατά διαστήματα της χθεσινής αναμέτρησης οι οργανωμένοι προς αρκετές κατευθύνσεις, έστειλαν και με κάποια πανό που ανάρτησαν ή σήκωσαν στο βόρειο πέταλο. Στο πάνω μέρος της Βόρειας ήταν αναρτημένο το κεντρικό πανό της πορείας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά της κάρτας οπαδού και έγραφε «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ».

Ακόμη, για το συγκεκριμένο θέμα σηκώθηκε στον πυρήνα της ΘΥΡΑ 9 πανό που έγραφε «Μας ρίξανε στην ανεργία, μας κλέβουν την πρώτη κατοικία και τρέχουν να μας πείσουν πως στα γήπεδα είναι η βία».

Όσο για το περιστατικό της Τετάρτης και τη σύλληψη του οπαδού της ΑΕΛ, η ΘΥΡΑ 9 έδειξε τη συμπαράσταση της σηκώνοντας πανό «Λευτεριά στον οπαδό της ΑΕΛ».

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως είναι αυτός που ξεκίνησε ένα πόλεμο, που δεν ξέρει κανείς που θα καταλήξει. Οι οργανωμένοι και όχι μόνο οπαδοί όλων των μεγάλων ομάδων του νησιού δείχνουν την αντίθεση τους στα σχέδια του κύριου Ιωνά αλλά αυτός συνεχίζει το βιολί του χωρίς να ενδιαφέρετε για κανένα παρά μόνο στα συμφέροντα του.