Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Sniper: Ο δικός τους δρόμος και ο δικός μας περήφανος ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΣ

Sniper: Ο δικός τους δρόμος και ο δικός μας περήφανος ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΣ


Γεια χαρά μάγκες,

Η αλήθεια είναι πως το πιο σοβαρό θέμα της ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ επικαιρότητας είναι τα όσα έγιναν στη χθεσινή συνάντηση μεταξύ οπαδών και διοίκησης, εν αναμονή όμως της ανακοίνωσης της ΘΥΡΑΣ 9 και των ΣΥΦΙ ασχολούμε με ένα άλλο, εξίσου σημαντικό. Για αυτό το κομμάτι θα πω απλά πως ο πρόεδρος πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του. Η άποψη μου είναι πως πρέπει άμεσα να πάνε εισιτήρια στους οργανωμένους, η θέση τους είναι στο γήπεδο. Όλα τα άλλα, λύνονται ενδοοικογενειακά. Περνάμε όμως στο άλλο θέμα.

Ο αιώνιος μας είναι και πάλι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπρεπε να είναι στο Γιουρόπα αλλά τη λήστεψαν. Η ουσία είναι ότι αυτή τη κατάσταση πρέπει να τη διαχειριστούμε και να μην αφήσουμε τη πίεση να μας επηρεάσει ξανά. Καλώς ή κακώς, τα χοντρά εγκλήματα δεν έγιναν τώρα, έγιναν τη 4ετία 2008-12 και το να φράττουμε το δρόμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Καϊάφα λόγω του τι έκαναν οι προηγούμενοι και τι πετυχαίνει ο αιώνιος, είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Καλώς ή κακώς, ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ τραβάνε διαφορετικούς δρόμους. Αυτοί έχουν χρήμα, εμείς ψάχνουμε. Αυτοί έχουν κτίσει ένα δίκτυο από διασυνδέσεις που τους προστατεύει, εμείς ψάχνουμε ακόμα τον τρόπο. Το ξέραμε ότι τα επόμενα χρόνια ίσως να είναι δύσκολα για μας και λέμε τακτικά πως πρέπει να στηρίξουμε ανεξάρτητα από το τι κάνουν εκείνοι. Αυτοί τον δρόμο τους, εμείς το δικό μας περήφανο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ. Όταν σταυρώσουν τα μονοπάτια μας, θα τα πούμε…

Δεν λέω προφανώς να βλέπουμε τις βρωμιές τους και να μην μιλάμε. Αυτά πρέπει πάντα να τονίζονται, γιατί μας επηρεάζουν άμεσα. Το να ασχολούμαστε όμως με το τι φανέλα φόρεσε ο Δημόπουλος ή η Αριστοδήμου, ή αν ο Ενρίκε έβαλε και μικρούς στην εντεκάδα του, βγάζει μια εικόνα που δεν μας ταιριάζει προς τα έξω. Ήταν ο ίδιος ακριβώς τρόπος σκέψεις των διοικούντων 2008-12 που μας έβαλε σε αυτή την τρύπα που είμαστε τώρα. Που αντί να θέλουν να προοδέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ήθελαν πρώτα να το τρίψουν στη μούρη των απέναντι. Δεν είμαστε έτσι μαθημένοι όμως οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, είμαστε περήφανοι πρώτα από όλα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και για αυτήν συνεχίζουμε να παλεύουμε.

Η ταφόπλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έρθει αν αναπτύξουμε σύνδρομο ηττοπάθειας. Δόξα το Θεό οι διοικήσεις 2008-2012 φρόντισαν να μας ποτίσουν με μπόλικη από αυτή, αλλά στεκόμαστε ακόμα. Να ασχοληθούμε με τα δικά μας, περήφανα και με ψηλά το κεφάλι. Μόνο αυτό….

Sniper 18/09/14