Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το Δασάκι νιώθει την αντίδραση

Το Δασάκι νιώθει την αντίδραση


Πολύ λίγος αναμένεται σήμερα ο κόσμος στο Δασάκι της Άχνας. Σε άλλες εποχές, οι κερκίδες θα ήταν ασφυκτικά γεμάτες από ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που στοχεύουν να σπρώξουν την ομάδα τους, φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Και δεν είναι διαφορετικά μόνο στα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και των άλλων μεγάλων ομάδων του κυπριακού πρωταθλήματος. Κι ας προσπαθούν κάποιοι να στρέψουν την προσοχή αλλού.

Ο κόσμος αντιδράει πρώτα από όλα στην κάρτα οπαδού. Έχει πλέον αποδειχθεί περίτρανα πως εναντίων του δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί κάθε ομάδας, αλλά όλοι οι κριτικά σκεπτόμενοι φίλαθλοι. Η κάρτα οπαδού παραβιάζει δικαιώματα όποιου θέλει να πάει στο γήπεδο και όχι μόνο όποιου στοχεύει να κάνει επεισόδια. Και στο τέλος της ημέρας, αδυνατούμε να αντιληφθούμε πώς θα βοηθήσει την καταπολέμηση της βίας.

Πέραν της κάρτας οπαδού βέβαια, συγκεκριμένα οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, έχουν κουραστεί και από την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από την ΚΟΠ και τα σώματα της. 5η αγωνιστική και είμαστε η μοναδική ομάδα που τιμωρήθηκε από τη δικαστική και ενώ ήδη είχαμε διαιτησία που επηρέασε άμεσα αποτέλεσμα παιχνιδιού μας, αλλά και τα επόμενα αφού ο Στεπάνοφ είναι ακόμα τιμωρημένος. Ο κόσμος δεν είναι κορόιδο, βλέπει πως κάποιοι δεν θέλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να σηκώσει κεφάλι και τιμωρεί με τη σειρά του τα μικρά σωματεία.