Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Αρνάκια στην «Ευρώπη», ψευτόμαγκες στην Κύπρο

Αρνάκια στην «Ευρώπη», ψευτόμαγκες στην Κύπρο

volley-cev-a10


Μια χαρά κύλισαν όλα στον Ευρωπαϊκό αγώνα Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ που διεξήχθη στο Θεμιστόκλειο την περασμένη Τρίτη. Οι παράγοντες της Ανόρθωσης και γενικά όλοι όσοι είχαν δικαίωμα να παρευρεθούν το κλειστό, λόγω ότι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα στην αποστολή της ομάδα μας. Χθες στην αναμέτρηση για το Πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο αλλά με την παρουσία φίλων της ομάδας τους οι άνθρωποι της Ανόρθωσης βγήκαν από το καβούκι τους και έβριζαν συνεχώς τα άτομα του “τριφυλλιού” που βρίσκονταν στο κλειστό. Αποκορύφωμα όμως ήταν ένα συμβάν μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι άνθρωποι της Ανόρθωσης έκαναν  καταγγελία στην αστυνομία(!!!) ότι πετοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο της ομάδας τους.

Μέσα σε λίγες ημέρες από μαρτάκια οι παράγοντες της Ανόρθωσης μεταμορφώθηκαν αφού άλλο Ευρώπη και άλλο Κύπρος. Βλέπετε στον αγώνα για το  Challenge Cup υπήρχαν ξένοι παρατηρητές και με οτιδήποτε αρνητικό ενδεχόμενο θα έφερνε περαιτέρω τιμωρία στο σωματείο τους. Στον εγχώριο αγώνα πρωταθλήματος όμως οι παρατηρητές είναι τυφλοί ή καλύτερα επιλεκτικά τυφλοί και όπως κάθε χρόνο κάνουν πλάτες στους ψευτόμαγκες της Αμμοχώστου.

Από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντα μα πάντα σε κάθε εντός έδρας αγώνα κανείς δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, κάτι που να ξέρουν θα συνεχίσει να γίνετε γιατί εμείς δεν κλαιγόμαστε και ξέρουμε να αποδεχόμαστε μια ήττα. Μόνο βρισιές αν ακούσουν από τον κόσμο, κάτι που συμβαίνει παντού και από όλους τους φιλάθλους σε κάθε γήπεδο. Να φανταστείτε, την Πέμπτη η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχτηκε την Ανόρθωση για το Πρωτάθλημα φούτσαλ και οι άνθρωποι της ομάδας τους έτυχαν της καλύτερης φιλοξενίας αφού κάθισαν στην κεντρική κερκίδα εκεί όπου υπήρχε και δικός μας κόσμος και κανείς δεν τους πείραξε. Ακόμη, οι ίδιοι αναγνώρισαν πως η φιλοξενία ήταν άψογη, κάτι που ανέφεραν και στο δελτίο τύπου τους την επομένη της αναμέτρησης. Διαβάστε πιο κάτω το συγκεκριμένο κομμάτι:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την επιτροπή του τμήματος Φούτσαλ της Ομόνοιας για την άψογη φιλοξενία τους πριν κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.