Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μόνο ο Ποτέ!

Μόνο ο Ποτέ!

pod-agianapa-166-pote-goal


Στατιστικά στοιχεία των πράσινων, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Μετά και την παρέλευση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Μίκαελ Ποτέ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο οποίος μετρά το απόλυτο στα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής (810’).

Τον διεθνή επιθετικό και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος ακολουθούν οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (720’), Γκαουσού Φοφανά (660’), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (650’), Άντονι Σκαραμοτσίνο (630’) και Ρενάτο Μαργκάσα (630’).

Μόλις δύο ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος, οι Μίκαελ Ποτέ και Γκαουσού Φοφανά, ενώ έχουν χάσει ένα αγώνα οι Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Ρενάτο Μαργκάσα, Νούνο Ασίς και Σότα Γκριγκαλασβίλι.

Τις περισσότερες φορές έχει χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή ο Άλεξ Ρούμπιο (6), ο οποίος όλες του τις συμμετοχές τις έχει καταγράψει ως αναπληρωματικός. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε όλους τους αγώνες ως βασικός είναι ο Μίκαελ Ποτέ, ενώ ένα αγώνα λιγότερο αγωνιζόμενος ως βασικός έχει ο Γιόνας Ακουσταπάτσε.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος παραμένει ο Μίκαελ Ποτέ (6), πρώτος σε ασίστ είναι ο Σότα Γκριγκαλασβίλι (3), ενώ στο όριο των κίτρινων καρτών βρίσκονται οι Άντονι Σκαραμοτσίνο και Σερτζίνιο, που έχουν δεχτεί από τρεις».