Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

pod-ermis-30-gate9


Με ανακοίνωση της η ΘΥΡΑ 9 ενημερώνει και παράλληλα καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε σημερινό συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ομάδα μας. Το Δ.Σ. έχει συνεδρία στα γραφεία σήμερα στις 16:00 και οι οργανωμένοι θα βρίσκονται εκεί από τις 15:30 για να διαδηλώσουν όπως αναφέρουν “για την απομάκρυνση αυτών των καταστροφέων από το σωματείο”. Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ. Μέρα με την μέρα μπαίνουν και άλλες καινούριες μαύρες σελίδες στην ήδη ταλαιπωρημένη σύγχρονη ιστορία του σωματείου μας. Μέρα με την μέρα η περηφάνια του Ομονοιάτη δέχεται όλο και πιο πολλά χτυπήματα βλέποντας την ομάδα του, την ΙΔΕΑ που αγάπησε, να χάνεται από τα εγκλήματα των εκάστοτε διορισμένων ψεύδο-διοικήσεων.

Ανεχτήκαμε πολλά, βάλαμε πάμπολλες φορές νερό μεσ’ το κρασί μας αλλά στο τέλος δεν μας έμεινε κρασί. Ανεχτήκαμε τις δηλώσεις του διορισμένου προέδρου που χάλασαν το κλίμα της ομάδας, ανεχτήκαμε την αποκοπή εισιτηρίων και το σμπαράλιασμα ενός θεσμού καθαρά Ομονοιάτικου, ανεκτήκαμε την αγωνιστική ξεφτίλα που είναι αποτέλεμα διοικητικών εγκλημάτων. Απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, καμία ανάληψη ευθυνών από τους εγκάθετους διοικούντες, πόλεμος προς τους οργανωμένους και την ΘΥΡΑ 9 αλλά ειρήνη και φιλικές συναντήσεις με αυτούς που βδομάδα με την βδομάδα σφαγιάζουν την ομάδα μας.

Η ανοχή μας έχει τελειώσει κύριοι, αντέξαμε πολλά, υπομέναμε ακόμα και την άρνηση του διοικητικού συμβουλίου στην πρόταση της οργανωμένης μας κερκίδας για οικονομική στήριξη και χορηγία του καλαθοσφαιρικού τμήματος. Μια οικονομική ανάσα που τόσο χρειαζόταν για το τμήμα μπήκε στα αζήτητα για να ικανοποιηθούν τα βίτσια ενός κολλημένου διοικητικού συμβουλίου, ενός συμβουλίου που εδώ και μήνες σπέρνει την διχόνοια με τις αποφάσεις του.

Αντέξαμε, ανεχτήκαμε, όμως η τελευταία σταγόνα ήρθε σήμερα με την δημοσιοποίηση της είδησης για πώληση του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Παπανικολή. Αυτή η είδηση ήρθε σαν μαχαιριά στις καρδιές όλων των οπαδών της ομάδας, αυτή η απόφαση αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα σύγχρονα εγκλήματα στην ήδη λαβωμένη βασίλισσα μας και ήρθε η ώρα ο ΛΑΟΣ να μπει ασπίδα και να προστατέψει την ομάδα από εχθρούς, και σε αυτή την περίπτωση ο εχρθός είναι εντός. ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.

Καλούμε όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σήμερα, στις 15:30, να δώσει το παρών του σε ένα μεγάλο Ομονοιάτικο συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ομάδας όπου οι καταστροφείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν προγραμματισμένη την συνεδρία τους. Καλούμε άπαντες που νιώθουν την αδικία και τον θυμό μέσα στο πετσί τους να δώσουν δυναμικά το παρών τους για να διαδηλώσουμε για την απομάκρυνση αυτών των καταστροφέων απο το σωματείο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ, ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΥΤΗ ΙΔΕΑ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ