Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Τι έκανες πρόεδρε;

Αναγνώστης: Τι έκανες πρόεδρε;

opinion


“Ο λαός της μόνο μπορεί να σώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ” εκ στόματος προέδρου. Μπορεί και να έχει δίκαιο αλλά για μένα δεν είναι αυτό το θέμα. Για μένα το θέμα είναι τι έκανες πρόεδρε για να για να έρθει κοντά ο λαός και να σώσει ακόμη μια φορά την ομάδα του ?

Να σου πω εγώ τι έκανες, απολύτως τίποτα, αντιθέτως τον έδιωξες και τον διώχνεις. Ανέβασες τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας την στιγμή που όλος ο κόσμος αγόραζε το εισιτήριο διαρκείας του πέρσι απλά και μόνο για να σώσει την ομάδα του γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Να μην αναφερθώ στους κατόχους Premium που τους στείλατε τελεσίγραφο και ένας μεγάλος αριθμός σας γυρνά την πλάτη μετά από τόσα χρόνια παρουσίας. Σεβασμός ΜΗΔΕΝ κύριοι.

Δυστυχώς δεν θέλετε να καταλάβετε ότι δική σας αποτυχία δεν θα είναι μια απλή επαγγελματική αποτυχία αλλά το κλείσιμο της πιο ιστορικής ομάδας του νησιού μας.

Αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός γι αυτό ελάτε κοντά στον κόσμο (όχι με την τενέκκα), δεχτείτε την αποτυχία των πράξεων σας, χαμηλώστε τα εισιτήρια διαρκείας, σταματάτε τον αποτυχημένο σχέδιο σωτηρίας 2+1 των Premiums και θα δείτε ότι ο κόσμος θα κάνει αυτό που πρέπει, αυτό που κάνει χρόνια τώρα. Για αυτούς που ανανέωσαν υπάρχουν λύσεις.

Κανένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν περισσεύει, η ομάδα τους έχει όλους ανάγκη.