Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Διαλέξτε, κατάλληλο ή ακατάλληλο… όμως για όλους!

Διαλέξτε, κατάλληλο ή ακατάλληλο… όμως για όλους!

ELEFTHERIA


Εδώ και καιρό ακούγεται ότι ίσως ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στην καλαθόσφαιρα διεξαχθεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο στάδιο Ελευθερία. Το κλειστό είναι χωρητικότητας έξι χιλιάδων θεατών και στις 25 Οκτωβρίου 2014 ήταν κατάμεστο όταν φιλοξενήθηκε αγώνας του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα. Ο πρόεδρο της ΚΟΚ είχε επισκεφθεί στις 22 Ιανουαρίου 2015 τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας και συζήτησαν το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός στη Λευκωσία, με τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πατρών να έχουν προκριθεί και να περιμένουν κάποια απόφαση.

Το εν λόγω στάδιο φιλοξενεί μεταξύ άλλων όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε φούτσαλ, πετόσφαιρα και καλαθόσφαιρα. Στις αναμετρήσεις της ομάδας μας σε όλα τα αθλήματα οι αναπτυσσόμενες κερκίδες παραμένουν κλειστές, ενώ τα πέταλα παραμένουν επίσης κλειστά μετά από απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, η οποία απόφαση υπάρχει από τις 6 Νοεμβρίου 2014.

Ελπίζουμε να μην έχουμε πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά, με φυσικά την ΟΜΟΝΟΙΑ αδικημένη της υπόθεσης. Εμείς θέλουμε ο τελικός να διεξαχθεί στην Κύπρο έτσι ώστε να δουν ξανά όλοι ότι το στάδιο μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμο και με τη σειρά μας να έχουμε τη δυνατότητα σε αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ανοίγουμε όλες τις κερκίδες. Αν στο τέλος της ημέρας το στάδιο κριθεί κατάλληλο για τον τελικό κυπέλλου της Ελλάδας και διεξαχθεί κανονικά μην έρθει κανείς  μετά να μας πει είναι ακατάλληλο για τους αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.