Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Επιχορήγηση παρά τη θέληση τους

Επιχορήγηση παρά τη θέληση τους

kosmos-apollwn (212)


Ωραία κόλπα έχουν σκαρφιστεί εκεί στην ΚΟΠ ονομάζοντας τα… αποφάσεις, που για εμάς είναι καταστροφή. Που λέτε, η ΚΟΠ ανακοίνωσε(διαβάστε εδώ) ότι σε κάθε αγώνα από τους 5 εντός έδρας που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η Ανόρθωση, το Αποελ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ και ο Ερμής, δηλαδή όλες της πρώτης εξάδας θα κόβει  1.50 ευρώ από κάθε κανονικό εισιτήριο και θα τα δίνει σε αυτές του δεύτερου ομίλου. Μιλάμε για μια επιχορήγηση χωρίς τη θέληση των πρώτων έξι σωματείων, αφού δεν υπολογίζουμε να είναι κανένας σύμφωνος με αυτό.

Δηλαδή εάν για παράδειγμα η ΟΜΟΝΟΙΑ πωλήσει 8 χιλιάδες κανονικά εισιτήρια των 15 ευρώ θα κάνει είσπραξη 120 χιλιάδες ευρώ, 18 χιλιάδες θα πηγαίνουν ως επιχορήγηση στα σωματεία του Β’ ομίλου. Σημειώστε πως από κάθε εισιτήριο έχει μερίδιο το ΦΠΑ, ενώ υπάρχουν και οι πληρωμές στο στάδιο διεξαγωγής των αγώνων, όπως και η αμοιβή των stewards.

Πολύ καλά θα την έχουν τα σωματεία του δεύτερο ομίλου, θα έχουν περισσότερα έσοδα που θα προέρχονται από άλλους αγώνες παρά τους δικούς τους. Εισηγούμαστε να φτιάξουν κούκλες και να τις τοποθετήσουν στις κερκίδες έτσι ώστε να νιώθουν πως τους βλέπει και λίγος κόσμος αφού θα γεμίζουν που θα γεμίζουν οι τσέπες τους από λεφτά φιλάθλων που παρευρέθηκαν άλλες αναμετρήσεις.