Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι πράσινοι φοιτητές του Παν. Κύπρου στηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ (Pic)

Οι πράσινοι φοιτητές του Παν. Κύπρου στηρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ (Pic)

ομονοιατεςπανκυπ
Φωτογραφία από παλαιότερη εκδήλωση που έδωσε το παρών του ο Ράινερ

Οι Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια πράσινη φανέλα για σκοπούς οικονομικής ενίσχυσης του αγαπημένου τους σωματείου: 


Oι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ Πανεπιστημίου Κύπρου οργανωθήκαμε ξανά για τον ιερό σκοπό της οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου μας! Μια ιδέα που έπεσε στο τραπέζι πριν 2 χρόνια παίρνει φέτος σάρκα και οστά! Η δική μας φανέλα είναι πλέον γεγονός! Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν με διάφορους τρόπους στο σωματείο μας.Επίσης η φανέλα θα αποτελεί για εμάς ένα όμορφο ενθύμιο από τα καταπράσινα φοιτητικά μας χρόνια!

Η μπλούζα θα κοστίζει συνολικά 12 ευρώ με τα 5 προκαταβολή. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει από την τρίτη στα Κεντρικά κτίρια! Από αύριο (26/3) μέχρι και την Παρασκευή (3/4) θα βρίσκεται τραπεζάκι έξω από το ΧΩΔ01 στη Πανεπιστημιούπολη και έξω από την καφετέρια στα Κεντρικά κτίρια όπου θα δεχόμαστε παραγγελίες για τις φανέλες από τις 10.30 μέχρι και τις 4. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε και τους απόφοιτους τους Πανεπιστημίου Κύπρου να στηρίξουν την ομάδα μας αγοράζοντας την φανέλα. Για πληροφορίες 96276073.

Τώρα που η ομάδα μας χρειάζεται χρέος όλων μας να δηλώσουμε ξανά παρών!

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΙΩΝΙΑ

Υ.Γ.: “Θα μείνω εδώ και θα υπάρχω όπως μπορώ και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω”.

unicyomo