Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Πίνω και για σένα μόνο ΛΕΟ

Πίνω και για σένα μόνο ΛΕΟ

pod-ael-tsirio-a-14-goal-leo


Τα 33α γενέθλια του γιορτάζει ο Λεάντρο Μαρκολίνι σήμερα και όλη η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του εύχεται χρόνια πολλά και υγεία πάνω απ’ όλα. Ο Λέο όπως όλοι το φωνάζουμε ήρθε στο τριφύλλι τη χειμερινό περίοδο του 2010 και βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά. Μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ Ο Ουγγροβραζιλιάνος ποδοσφαιριστής κατέκτησε 5 τίτλους και θέλει ακόμη περισσότερους φορώντας την πράσινη φανέλα!

Στάθηκε άτυχος την περασμένη χρονιά ο Λεάντρο λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον άφησε εκτός γηπέδων για εφτά ολόκληρους μήνες όμως τώρα επέστρεψε και δείχνει καλύτερα από ποτέ. Αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την ομάδα μας και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ενώ από την επανένταξη του στο ρόστερ μετά τον τραυματισμό έχει σκοράρει και τέσσερα σημαντικά γκολ, τρία εξ αυτών στο πρωτάθλημα.

Οι  ευχές στο Λέο από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εύχεται χρόνια πολλά στον Λεάντρο, με υγεία, χαρά και ευτυχία σε όλα τα επίπεδα, όπως και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην οποία αγωνίζεται για τα τελευταία πέντε χρόνια.

Επίσης, πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην οποία αγωνίζεται για τα τελευταία πέντε χρόνια.

leomonoiabday