Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Θα γεμίσουν την εβδομάδα μας τα φιλικά και τα κλειστά

Θα γεμίσουν την εβδομάδα μας τα φιλικά και τα κλειστά

volley-aek-b32


Διακοπή στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λόγω Εθνικών ομάδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την εβδομάδα μας να γεμίζει μέσω των φιλικών της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τους αγώνες της πετοσφαιρικής και φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το πράσινο πρόγραμμα της εβδομάδας που διανύουμε έχει ως εξής:

Πέμπτη στις 16:00 φιλικό στο Ηλίας Πούλλος μεταξύ της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με όσους ποδοσφαιριστές έμειναν πίσω, κόντρα στους παλαίμαχους άσσους του ΑΣΟΛ! Θα είναι ένα διασκεδαστικό οικογενειακό φιλικό σε χαλαρούς ρυθμούς που θα μπορούν να απολαύσουν οι φίλοι της ομάδα μας.

Την ίδια ημέρα στις 20:30 έχουμε ραντεβού στο κλειστό στάδιο Ελευθερία για τον αγώνα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αντιμετωπίζει το Αποέλ. Το αιώνιο ντέρμπι κρίνει την κορυφή και δεν πρέπει να λείπει κανείς μας!

Παρασκευή στις 16:30 η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει πάλι φιλικό, όμως αυτή τη φορά σε κανονικούς ρυθμούς, αφού θα αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή. Ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, έτσι ώστε να διατηρηθούν όλοι σε ψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Αργότερα το βραδύ, η Πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ στην πετόσφαιρα φιλοξενεί στο στάδιο Ελευθερία τη Νέα Σαλαμίνα, στον επαναληπτικό Κυπέλλου. Οι πράσινοι βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση μετά το 3-0 και αναμένεται να κλειδώσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.