Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το adstore καλωσορίζει και το omonoianews.com

Το adstore καλωσορίζει και το omonoianews.com

adstore


Το αθλητικό portal omonoianews.com είναι από χθες μέλος της πλατφόρμας διανομής ψηφιακής διαφήμισης adstore. Toomonoianews.com, είναι το μεγαλύτεροportal ενημέρωσης για τα νέα της Ομόνοιας με 100 χιλιάδες διαφορετικούς επισκέπτες τον μήνα και με εμφανίσεις άνω των 2.5 εκατομμυρίων σελίδων τον μήνα.

Η προσθήκη του omonoianews.com έρχεται να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την γκάμα των ιστοσελίδων και των προϊόντων του adstore. Το ιδιαίτερο μιντιακά και διαφημιστικά κοινό στο οποίο απευθύνεται τοomonoianews.com, κυρίως τα νεαρά σε ηλικία άτομα,  προσδίδουν στην πλατφόρμα διανομής διαφήμισης adstore μεγαλύτερη δυναμική και περισσότερες επιλογές στους διαφημιστές και πελάτες του adstore.

Ο διευθυντής του adstore κ. Ανδρεάς Διαμαντίδης, δήλωσε σχετικά «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που σήμερα υποδεχόμαστε τοomonoianews.com στην οικογένεια του adstore. To omonoianews.com είναι το τρίτο startup που προσδένεται στο άρμα τουadstore και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές. Η ανάπτυξη του ψηφιακού περιβάλλοντος στην Κύπρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να γίνονται συνέργειες σαν και αυτές».

 

Λίγα λόγια για το adstore:

Tο adstore είναι πλατφόρμα ψηφιακής διαφήμισης που διανέμει διαφημιστικά μηνύματα σε πολλά και διαφορετικά πόρταλ, σε υπολογιστές, ταμπλέτες και κινητά. Ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει τη διαφήμισή του, χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία στόχευσης (target groups daily budget, επιλογή συσκευής κ.ά.), να την παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο αλλά και να την πληρώσει ανάλογα με την απόδοσή της. Σε δύο μόλις χρόνια λειτουργίας του είναι ο μεγαλύτερος ψηφιακός Όμιλος στην Κύπρο με 15 ιστοσελίδες, 16 εφαρμογές κινητών και ταμπλέτων, 1 εκ. χρήστες και 48 εκ. εκ διανομής διαφημιστικών μηνυμάτων τον μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Ανδρέα Διαμαντίδη, Διευθυντή Adstore, diamantidesa@sppmedia.com.

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας