Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τρομερά… τριήμερα!

Τρομερά… τριήμερα!

kaz-derby-apoel-340


Προς το τέλος τους οδεύουν τα Πρωταθλήματα και Κύπελλα όλων των αθλημάτων και οι υποχρεώσεις των ομάδων φτάνουν στο τέλος τους, όμως απομένει το πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό που κρίνει τους τίτλους. Βρισκόμαστε στη πιο κρίσιμη καμπή στα πρωταθλήματα και όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι, αφού είμαστε στα πλέι-οφ. Οι πράσινες ομάδες μας δίνουν ντέρμπι κάθε εβδομάδα και έτσι έχουμε τρομερά τριήμερα, αρχίζοντας την Πέμπτη με το φούτσαλ, συνεχίζουμε Παρασκευή με βόλεϊ και Σάββατο ή Κυριακή με ποδόσφαιρο.

Στην Πετόσφαιρα η ομάδα μας έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο όμως ακολουθούν δύο παιχνίδια που θέλει να πάρει τη νίκη για να χαρεί με τον κόσμο που θα βρεθεί στο πλευρό της. Τα ντέρμπι φυσικά δεν σταματούν αφού ακολουθούν οι αγώνες Κυπέλλου, που είναι ένας ακόμη στόχος για τους πράσινους. Στο φούτσαλ δεν μπήκαμε ακόμη σε πλει-οφ όμως τα δύο παιχνίδια που απομένουν είναι ντέρμπι, όπως θα είναι όλα όσα ακολουθούν στο δρόμο για τον τίτλο. Η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ από ντέρμπι σε ντέρμπι πηγαίνει εδώ και τρεις εβδομάδες και αυτό θα συνεχίσει μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της. Στόχος και για τους πράσινους στο ανοικτό γήπεδο ένας τίτλος στο τέλος της χρονιάς!

Σημαντική βοήθεια προς τις πράσινες ομάδες δίνει ο πράσινος λαός, που καλείται να στηρίξη την προσπάθεια κάθε τμήματος για να φτάσουμε το Μάη και να πανηγυρίζουμε τίτλους σε κάθε άθλημα