Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Ρίχθηκε με μεγάλη δύναμη”

“Ρίχθηκε με μεγάλη δύναμη”

kyp-omo-apoel60


Θα θυμάστε προφανώς ότι στο τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, οι οπαδοί του Αποέλ έριξαν με μηχανισμό εκτόξευσης φωτοβολίδα μέσα στη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα θυμάστε επίσης, ότι είχαμε λάβει πληροφορία πως μέλος της επιτροπής κατά του χουλιγκανισμού, προέτρεψε τον παρατηρητή να αφήσει να αιωρείται τον τρόπο που ρίχθηκε η φωτοβολίδα! Όπως και έγινε!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο φύλλο αγώνος γράφει πως η φωτοβολίδα “ρίχθηκε με μεγάλη δύναμη”, αλλά όχι ότι χρησιμοποιήθηκε μηχανισμός! Μάλλον την έριξε ο Hulk ή o Superman, οτιδήποτε για να μετριαστεί η ποινή του Αποέλ. Άντε κ. Βρυωνίδη, σου έκαναν τη διευκόλυνση πάλι!

Εκείνο πάντως που δεν μπορούσε να αποφύγει ο παρατηρητής, ήταν να αναφέρει τη ρίξη επικίνδυνων αντικειμένων από τους οπαδούς του Αποέλ στη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο γήπεδο. Βάση κανονισμών, αυτόματα ο αιώνιος τιμωρείται με κεκλεισμένων των θυρών. Όχι (μόνο) πρόστιμο, ή κλείσιμο κερκίδας. Κεκλεισμένων των Θυρών. Για να δούμε τι θα αποφασίσει ο κ. Βρυωνίδης ο οποίος στη περίπτωση αθλητών μας, είχε πρόσφατα εξαντλήσει την αυστηρότητα του.