Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Παρασκηνιακές πιέσεις για αλλαγή ημερομηνίας

Παρασκηνιακές πιέσεις για αλλαγή ημερομηνίας

kypello


Τι κι αν έχει οριστεί εδώ και εβδομάδες ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί στις 20 Μαΐου, τι κι αν έγιναν τόσες συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους να αποφασίζουν για όλα, τι κι αν ήδη φίλαθλοι φοιτητές έκλεισαν εισιτήριο για να έρθουν Κύπρο να τον παρακολουθήσουν; Ε κάποιους δεν τους ενδιαφέρει, τα θέλουν όλα δικά τους και για δικά τους συμφέροντα ψάχνουν τρόπους να μεταφερθεί ο τελικός μια εβδομάδα ή δέκα ημέρες αργότερα. Ακούγεται λοιπόν πως το Αποέλ προσπαθεί με πιέσεις προς τα κατάλληλα πρόσωπα να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα.

Μέχρι στιγμής παραμένουν φήμες, όμως από αυτούς όλα να τα περιμένεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ απάντησε για αυτό το θέμα μιλώντας στην ιστοσελίδα balla λέγοντας: «πραγματικά αυτές οι φήμες, μας φτάνουν στο σημείο να μας προκαλούν γέλιο. Έγιναν 4 συσκέψεις για τον τελικό, αύριο είναι η τελευταία στο ΓΣΖ με την αστυνομία και δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε γιατί ακούγονται αυτά που ακούγονται».

Μπορεί η ομάδα μας να μην πέρασε στον τελικό, όμως ως φίλαθλοι έχουμε κουραστεί με αυτή την κοροϊδία. Κατάντησαν όλοι πιόνια τους, πραγματοποιώντας όλα τα θελήματα που έχουν…