Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Χρειαζόταν εξ’ αρχής αποφασιστικότητα

Χρειαζόταν εξ’ αρχής αποφασιστικότητα

jimmys-89


Όλοι ευχόμαστε ο Δημήτρης Χριστοφή να φοράει φέτος πράσινα και όχι οποιοδήποτε άλλο χρώμα, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Δεν μπορεί να μην λεχθεί όμως πως οι όποιες κινήσεις για να μαζευτούν τα λεφτά, έπρεπε να γίνου νωρίτερα. Από τις 14 Αυγούστου είχε ενημερώσει ο παίκτης πως θέλει να έρθει και για αρκετές μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε μόνη της. Η αναποφασιστικότητα μας όμως, επέτρεψε να μπουν στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες, κάτι που περιέπλεξε τα πράγματα. Κι αυτό ενώ όλοι ξέρουμε τις αρνητικές συνέπειες του να καταλήξει αλλού (ειδικά απέναντι), αλλά και τις θετικές του να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο τέλος της ημέρας είμαστε ακόμα ζωντανοί κυρίως λόγω της θέλησης του παίκτη να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί μπορεί να ζητάει ένα συγκεκριμένο ποσό που είναι για την ώρα εκτός δυνατοτήτων, είναι όμως και σαφώς χαμηλότερο από προτάσεις άλλων κυπριακών ομάδων τις οποίες απέρριψε ή έχει στο περίμενε και κατά πολύ μικρότερο από αυτό που αφήνει πίσω του στην Ελβετία. Θεωρούμε πως η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να κινηθεί εξαρχής πιο αποφασιστικά και να μην αφήσει άλλους να τον λιγουρευτούν.

Όπως και να έχει το Δ.Σ. μπορεί να διαθέσει ένα συγκεκριμένο ποσό. Όσο μπορεί θα βοηθήσει και ο κόσμος μέσω του λογαριασμού που άνοιξε ομάδα φίλων του σωματείου (καμία σχέση δεν έχει με το Δ.Σ. ο λογαριασμός). Δεν είναι ο πιο συμβατικός τρόπος να κλείσεις ένα ντηλ, αλλά μάλλον φανερώνει πόσο το έχουμε ανάγκη. Κι αν επιτευχθεί, εν τέλη θα είναι ξεκάθαρα γιατί ο ΛΑΟΣ δεν ανέχεται άλλη ήττα από τον αιώνιο σε οποιοδήποτε επίπεδο. Ας περάσει το μήνυμα σε αυτούς που ηγούνται…