Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Αδιανόητο η ΟΜΟΝΟΙΑ να ακολουθεί…

Αδιανόητο η ΟΜΟΝΟΙΑ να ακολουθεί…

festival-b57-anakoinwsi


Όλες οι μεγάλες ομάδες κάνουν προσπάθεια αύξησης των μελών του σωματείου τους, ενώ ακόμη βρίσκουν και άλλους τρόπους να ενισχύσουν οικονομικά τα ταμεία τους. Παράδειγμα η ΑΕΚ που δουλεύει σωστά σε όλους τους τομείς και τώρα προσπαθεί να αυξήσει τα μέλη της, ενώ η ΑΕΛ με το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ είσαι εσύ” δείχνει το δρόμο όσον αφορά τη στήριξη σε όλα τα αθλήματα του σωματείου.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φαίνεται να τους νοιάζει το θέμα μελών, ενώ εάν αναφέρεις κάτι θα αρχίσει αμέσως το γνωστό “μα οι μισοί που είναι μέλη δεν πληρώνουν τη συνδρομή τους” για να δικαιολογήσουν το ότι δεν κινείται τίποτα. Κάντε εσείς 10 χιλιάδες μέλη και ας πληρώνουν οι μισοί από αυτούς… Ακόμη και όταν πριν δυόμιση-τρία χρόνια περίπου όταν πραγματοποιούνταν συνεχώς εκδηλώσεις στα πλαίσια οικονομικής εκστρατείας δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, απλώς ο κόσμος έδινε χωρίς να παίρνει κάτι πίσω εκτός από την ικανοποίηση πως διατηρεί την αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ στην ζωή! Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για αύξηση της βάσης των μελών.

Η αλήθεια είναι πως τα γράφουμε όλα αυτά όχι επειδή μας ήρθε ουρανοκατέβατα αλλά λόγω ότι βλέπουμε άλλες ομάδες, που ο κόσμος τους δεν δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τον Πράσινο Λαό, να κάνουν πολλά περισσότερα. Δεν ζηλεύουμε σε καμία περίπτωση, αυτό που μας εκνευρίζει είναι πως θα έπρεπε να τα είχαμε κάνει προ καιρού και όχι μια ΑΕΚ, μια ΑΕΛ να πρωτοπορούν και η τεράστια ΟΜΟΝΟΙΑ να ακολουθεί…

Περιληπτικά, το σχέδιο της ΑΕΛ είναι για ενίσχυση των τμημάτων πετόσφαιρας, καλαθόσφαιρας και φούτσαλ του σωματείου. Πρέπει όλοι οπαδοί της άνω των 12 ετών να είναι μέλη για να μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ. Η χρονιαία συνδρομή είναι 10 ευρώ και όλα τα χρήματα πηγαίνουν στα άλλα αθλήματα του σωματείου! Μέχρι στιγμής 2000 χιλιάδες οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας έγιναν μέλη, κάτι που δηλαδή έχει αποφέρει 20 χιλιάδες ευρώ στα άλλα αθλήματα.

Σκεφτείτε τι ποσό θα μαζευόταν σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε κάτι παρόμοιο…