Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μας κερδίζει η άσφαλτος. Αναθεωρείστε όλοι

Μας κερδίζει η άσφαλτος. Αναθεωρείστε όλοι

astynomia


Το θέμα δεν είναι ποδοσφαιρικό ούτε καν αθλητικό αλλά θα κάνουμε μια αναφορά για όλα αυτά τα αδέρφια που χάνονται καθημερινά στην άσφαλτο. Όλοι έχουμε χάσει δικά μας άτομα σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα, όλοι έχουμε πονέσει και όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε με κομμένη την ανάσα το ένα δυστύχημα να υποδέχεται το άλλο και νεαρά άτομα να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Όλο αυτό μας έχει σοκάρει και είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπουμε οικογένειες να θρηνούν τα παιδιά τους για κάποιες βραδιές διασκέδασης που κατέληξαν σε μόνιμο πένθος για αυτούς που έμειναν πίσω.

Μια μεθυσμένη οδήγηση, μια μαγκιά που δεν θα χειροκροτηθεί ποτέ… παρά μόνο θα στοιχειώνει όλους εμάς που βλέπουμε αδέρφια να σβήνουν στο δρόμο.

Μπορούμε να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα από στόμα σε στόμα για να αφαιρέσουμε αυτή την «μαγκιά» από την ζωή μας. Να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για την οδήγηση, να αποκτήσουμε γνώση και επίγνωση για τους κινδύνους που μας δίδαξε άκαρδα η άσφαλτος.

Να σταματήσουμε επιτέλους το απρόσεκτο ή το μεθυσμένο οδήγημα μια για πάντα. Υποχωρούμε από αυτό τον αγώνα. Μας έχει κερδίσει κατά κράτος ο αντίπαλος. Αναθεωρείστε όλοι.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

όπως το διαβάσαμε στο www.trifylli.net