Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ανάμεσα τους και ο Μιχαλάκης!

Ανάμεσα τους και ο Μιχαλάκης!

mixalis-konstantinou


Το να πετυγχαίνει κανείς γκολ στο Καμπ Νου κόντρα στη μεγάλη Μπαρτσελόνα, δεν είναι το πιο συνήθες πράγμα. Με αφορμή λοιπόν το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στη προχθεσινή ήττα της ομάδας του από τη Μπάρτσα, οι ελληνικές ιστοσελίδες κάνουν αναδρομή στα “ελληνικά” γκολ.

Ανάμεσα τους και πιθανότατα το πιο “διάσημο”, η γκολάρα του Μιχάλη Κωνσταντίνου με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ο μετέπειτα παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ιδιαίτερα αγαπητός μέχρι σήμερα στις τάξεις του κόσμου της ομάδας μας υποδέχθηκε τη μπάλα με πλάτη, γύρισε τον Φρανκ Ντε Μπουρ και με μακρινό σουτ την έστειλε να αναπαυθεί στην αριστερή γωνία του Μπονάνο!

Μιας και ο λόγος για το Μιχαλάκη, να πούμε και ότι τον θεωρούμε ιδανικό για το ρόλο του επαγγελματία γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τεράστιο βιογραφικό, αφού είναι ο πιο επιτυχημένος Κύπριος της ιστορίας, γνώστης της ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ πραγματικότητας, αλλά κυρίως επιβλητική προσωπικότητα που σε αναγκάζει να τον σεβαστείς. Αν μη τι άλλο, θα είναι και μια “συγγνώμη” στην ιστορία για το άδικο φάγωμα του από την τότε διοίκηση και τον τότε απόλυτο άρχοντα του ποδοσφαιρικού τμήματος.