Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Όλοι οι “χωρκάτες” στο βωμό του “Μεγαλομέτοχου”

Όλοι οι “χωρκάτες” στο βωμό του “Μεγαλομέτοχου”

SAK_2553-kop


Άρχισαν τα παιδιά να αντιλαμβάνονται ότι η αύξηση των ομάδων σε 14 ήταν μία καθόλα συνδιαλλαγή με τον “μεγαλομέτοχο” και μια αντιπαροχή. Πρόσφεραν τη ψήφο τους στον άνθρωπο που για χρόνια κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο κι εξυπηρετεί τη Δεξιά παράταξη με αντάλλαγμα να αυξηθούν οι ομάδες από 12 σε 14.

Αυτή την αντιπαροχή,δυστυχώς,την πάτησαν και ομάδες που ανήκουν στο χώρο της αριστεράς,δημοκρατικές αν θέλετε,κι έτσι ο “μεγαλομέτοχος” ασφαλιστής συνεχίζει απτόητος το έργο του.
Ήταν επόμενο λοιπόν,τα “χωρκαθκιά” που νόμιζαν ότι ανακάλυψαν τον … νέο κόσμο να αρχίσουν το κλάμα.Και πού είστε ακόμα.Περιμένετε ακόμα λίγες αγωνιστικές και θα δείτε τί εισιτήρια θα “πέφτουν” στους μεταξύ αγώνες των “χωρκών”.

Δόξα – Παραλίμνι με 31 ηρωικά εισιτήρια βράδυ Κυριακής και μή νομίζετε ότι κάποια άλλα ξαδερφάκια τους στους μεταξύ τους αγώνες έχουν καλύτερη τύχη. Έτσι για να ξηγιόμαστε. Τα όσα εισπράττουν αρκούν για να πληρώνουν τους ανθρώπους που κόβουν εισιτήρια. Μή ρωτήσετε για όλα τα άλλα έξοδα. Να είναι καλά ο μεγάλος που όλα τα φροντίζει και όλα τα επιχορηγεί.

Κάντε τις 16 βρε, άμα γουστάρετε ανεβάστε το νούμερο στο 18,ρίχτε το σύνθημα κάθε χωριό και μια ομάδα στους μεγάλους για να παραμείνει στην ηγεσία της ΚΟΠάρας ο τεράστιος “μεγαλομέτοχος” για άλλη μια δεκαετία. Τύφλα νάχει ο Μπλάτερ.

Γ.Κ.