Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Επιβεβαιώνει η Αστυνομία για δύο… ύποπτους αγώνες

Επιβεβαιώνει η Αστυνομία για δύο… ύποπτους αγώνες

stimena


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SigmaLive Sport, δύο αγώνες για το Κυπριακό Κύπελλο είχαν έντονη στοιχηματική δραστηριότητα και με κοινό χαρακτηριστικό το υψηλό σκορ. Η υπόθεση διερευνάτε από την αστυνομία όπως τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Τσιρόπουλου στο Sigmalive Sports:

Εδώ και λίγες ημέρες στο ΤΑΕ Αρχηγείου έχει γίνει καταγγελία για έντονη στοιχηματική δραστηριότητα σε αγώνες του Κυπέλλου Κόκα Κόλα Κύπρου Α` και Β` κατηγορίας της Α` φάσης. Οι δυο αυτές αναμετρήσεις παρουσίασαν έντονη στοιχηματική δραστηριότητα και έτσι στάλθηκε από το αρμόδιο τμήμα της ΟΥΕΦΑ το σήμα στην ΚΟΠ η οποία με την σειρά της το παρέπεμψε στο ΤΑΕ Αρχηγείου το οποίο θα διερεύνηση τα στοιχεία που περιέχονται στους φακέλους.

Κοινό χαρακτηριστικό των δυο αυτών αναμετρήσεων είναι το υψηλό σκορ που υπήρχε. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον εκπρόσωπο τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη μας επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας μας ότι «Πριν λίγες ημέρες ήρθε υπόθεση στο ΤΑΕ Αρχηγείου για δυο αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Θα ξεκινήσει η διερεύνηση των καταγγελιών από πλευράς Αστυνομίας».