Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Πώς είναι δυνατό;

Πώς είναι δυνατό;

pod-apoel-omo1-39


Ακόμα και στο Χριστουγεννιάτικο του μήνυμα, ο αιώνιος μας επέλεξε να επιτεθεί στη διαιτησία. Προσέξτε, ο αιώνιος μας, το Αποέλ, να επιτεθεί στον διαχρονικά καλύτερο του φίλο, όσο παράδοξο και αν ακούγεται αυτό. Ναι, η ίδια ομάδα που πέρσι πανηγύρισε το πρωτάθλημα δια χειρός Αντώνη Χριστοδούλου Σκάμπη και Λεόντιου Τράττου, οι οποία στα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σαιζόν με ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ, με τα σφυρίγματα τους, τους κράτησαν στη κορυφή. Δεν αναφέρουμε καν τον ανεκδιήγητο Νικολαΐδη στο 4-4 με την ΑΕΚ.

Και φέτος βέβαια δεν πάνε πίσω. Σε τέσσερα τουλάχιστον παιχνίδια, τα λανθασμένα σφυρίγματα υπέρ τους ήταν καθοριστικά. Με Δόξα κέρδισαν 0-1 με πέναλτι σε σέντρα. Με Άρη άνοιξαν το σκορ με πέναλτι φάντασμα. Με ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μασιάς έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι του Αστίθ στον Σκέμπρι, ενώ έπρεπε να αποβάλει τον Ισπανό. Με Άχνα στο 70′ άνοιξαν το σκορ με γκολ 3 μέτρα οφσάιντ. Διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι κόντρα στην Ανόρθωση και ένα κόντρα στην ΑΕΚ. Και βάζουν πίεση για να πάρουν μετά.

Η κάθε ομάδα βέβαια, κάνει αυτά που πρέπει για να προστατεύσει τα συμφέροντα της. Αφού αυτή την τακτική επιλέγουν, εμένα σαν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, δεν μου πέφτει λόγος, μόνο να αντικρούω με επιχειρήματα δικαιούμαι. Κάνει εντύπωση όμως που δεν βρέθηκε κάποιος είτε παράγοντας είτε μέσο να τους πει πως τους βλέπουν…Αν είναι ποτέ δυνατό.