Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ SMS… SOS!

SMS… SOS!

volley-omonoia-apoel (10)


Κάλεσμα να στηρίξουν την πετοσφαιρική ομάδα στον αποψινό της αγώνα πήραν μέσω μηνύματος στα κινητά τους όσοι έχουν συνδρομή στην υπηρεσία ΟΜΑΔΑ. Το κάλεσμα ασφαλώς είναι ανοικτό προς όλους τους φίλους του τριφυλλιού, που είναι υποχρέωση τους να δείξουν στους αθλητές της ομάδας που είναι δίπλα τους.

SMS έστειλε η ΟΜΟΝΟΙΑ, SOS στέλνουμε εμείς… Δεν γίνεται η Πρωταθλήρια ομάδα μας, αυτή που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει τίτλους στο σωματείο, να παίζει μπροστά σε μερικές δεκάδες οπαδούς. Οι αθλητές αυτοί τιμούν και με το παραπάνω το σήμα στη φανέλα τους και πρέπει να τους δείξουμε την εκτίμηση μας πηγαίνοντας στο γήπεδο.

Δώστε το παρών σας στο κλειστό και στηρίξετε την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου. Ραντεβού απόψε στις 20:00 στο Ελευθερία!

Το μήνυμα: OMONOIATH, H OMAΔA ΠETOΣΦAIPAΣ ΣE XPEIAZETAI AΠOΨE ΣTO ΓHΠEΔO. ΣTO ΣTAΔIO EΛEYΘEPIA ΦIΛOΞENEI TON EΘNIKO ΛATΣIΩN KAI ΘEΛEI THN OΓΔOH ΣEPI NIKH, ΓIA NA ΣYNEXIΣEI THN ΠOPEIA ΠPOΣ THN KATAKTHΣH TOY TITΛOY. ΣTIΣ 20:00. NA EIΣAI ΔIΠΛA THΣ!