Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Εκδήλωση στη Λεμεσό με “πράσινα” προϊόντα, εγγραφές μελών και έκπληξη από τους...

Εκδήλωση στη Λεμεσό με “πράσινα” προϊόντα, εγγραφές μελών και έκπληξη από τους παίκτες

Lemesos-Limassol


Εκδήλωση για οικονομική ενίσχυση του σωματείο μας θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη στη Λεμεσό. Θα υπάρχουν “πράσινα” προϊόντα, θα γίνονται εγγραφές μελών, ενώ οι παίκτες της ομάδας ετοιμάζουν μια έκπληξη. Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού:

Λεμεσιανέ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ / ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ,

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, την Τετάρτη 23/03 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο οίκημα του ΣΥΦΙ Λεμεσού, στον σύλλογο Πρόοδος με απώτερο σκοπό την οικονομική βοήθεια στο σωματείο μας για να ξεπεραστεί ο σκόπελος των κριτηρίων του Μαρτίου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 16:00 το απόγευμα όπου θα υπάρχει συνεργείο έκδοσης καρτών διαρκείας και κατάστημα της Green Boutique. Παράλληλα θα πωλούνται και τα προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (μπύρες, νερά, κάρβουνα, cola).

Επίσης θα υπάρχει συνεργείο από μέλη του ΣΥΦΙ Λεμεσού για εγγραφές μελών του συνδέσμου μας καθώς επίσης και συλλογής αιτήσεων για εγγραφή μελών στο σωματείο μας.

Στις 18:00 θα υποδεχθούμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Λουτσιάνο Μπεμπέ, Κίλιαν Σέρινταν, Ρενάτο Μαργκάσα, Δημήτρη Χριστοφή, Ονησίφορο Ρουσιά και Ιβάν Ρούνιε, οι οποίοι θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στη συνέχεια μέλη του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνομιλήσουν με τον κόσμο και θα απαντηθούν ερωτήσεις.

Η βραδιά θα κλείσει με μια έκπληξη που ετοιμάζουν οι ποδοσφαιριστές στους παρευρισκομένους.

Σας περιμένουμε για μια βραδιά καταπράσινη, ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

ΣΥ.ΦΙ. ΛΕΜΕΣΟΥ