Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ζήτησαν αλλαγή ώρας

Ζήτησαν αλλαγή ώρας

match-omonoia-salamina-kazamias (43)-sheridan-cilian


Επιστολή στην ΚΟΠ με την οποία ζητάει αλλαγή της ώρας διεξαγωγής των αναμετρήσεων στις εναπομείναντες αγωνιστικές έστειλε ο ΠΑ.Σ.Π. Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος του συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Ως γνωστόν τα τρία παιχνίδια του Β’ ομίλου για στην 7η αγωνιστικά, αλλά και τα έξι παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα για Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Απριλίου ορίστηκαν να ξεκινήσουν στις 16:00.

Ο λόγος ασφαλώς του αιτήματος αυτού αφορά τη θερμοκρασία τη συγκεκριμένη ώρα, που είναι πάνω από 30°C. Η ομοσπονδία καλείται να απαντήσει θετικά, με τον κ. Νεοφυτίδη να ελπίζει πως δεν θα ακούσει τη δικαιολογία πως υπάρχει λειτουργία στην εκκλησία λόγω του Πάσχα.

Ο ΠΑ.Σ.Π εξέδωσε και ανακοίνωση για το θέμα, ενώ δημοσίευσε την επιστολή προς την ΚΟΠ:

«Όχι στην θυματοποίηση των ποδοσφαιριστών-μελών μας, οι οποίοι καλούνται να αγωνίζονται υπό απάνθρωπες συνθήκες.

Τα παιχνίδια της β΄ φάσης της 8ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Απριλίου και ώρα 16:00.

Με απλά λόγια, τα μέλη μας καλούνται να αγωνιστούν υπό θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 30 βαθμούς Κελσίου με τον κίνδυνο θερμοπληξίας να είναι ορατός.

Αυτή η κατάσταση όμως προκαλεί ταλαιπωρία και στους φίλαθλους, αλλά και σε όλους όσοι δουλέψουν για τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.

 Ο ΠΑ.Σ.Π. δεν μπορεί να συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση και ήδη έστειλε επιστολή στην ΚΟΠ με την οποία ζητάει αλλαγή της ώρας διεξαγωγής των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής».

ep