Τον στόχο τους για κάθε αγώνα ανέφεραν ακόμη μια φορά οι οργανωμένοι, που δεν είναι άλλος από το τραγούδι στην κερκίδα. Η ΘΥΡΑ 9 θα είναι όπως πάντα στο βόρειο πέταλο για να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη. Το μήνυμα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι:
«Το έχουμε γράψει και πιο παλιά στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να μην νικήσει η ησυχία να στήσουμε ξανά στο πέταλλο το δικό μας πάρτυ. Νέοι και παλιοί να παραδώσουμε τα λαρύγγια μας στο ρυθμό του τυμπάνου. Το Σάββατο ΟΛΟΙ στον πυρήνα».


![Θα μιλούσαμε για την ασίστ της χρονιάς [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/kae-238x178.jpg)
![Για μισό… πόδι [Φώτο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/FASI1-238x178.jpg)
![Προεδρικό τετ-α-τετ [Φώτος]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/pAPASTAVROU-KarapatakisNIC_0015-238x178.jpg)



![Σόου στη Ψαθαρκά: Επικό σκηνικό με τραγούδι για τους δύο Άγγελους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/ert43t34t-1-238x178.jpg)



