Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ «Αυτό που κάνουνε οι Ομονοιάτες είναι αυτό που ζηλεύω»

«Αυτό που κάνουνε οι Ομονοιάτες είναι αυτό που ζηλεύω»

 


Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 95.0 έκανε ο πρόεδρος του Άρη Λεμεσού, Σταύρος Δημοσθένους, και ενόψει του αυριανού φιλικού με την ΟΜΟΝΟΙΑ αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας μας. Τόνισε πως αυτό που κάνει ο Πράσινος Λαός, δηλαδή να γεμίζει τα γήπεδα και να ακολουθεί την ομάδα παντού, το ζηλεύει και συμπλήρωσε πως είναι κάτι που όλοι οι πρόεδροι θέλουν να βλέπουν.

«Αυτό που κάνουνε οι Ομονοιάτες ή οποιοσδήποτε καλός φίλαθλος είναι αυτό που ζηλεύω, είναι αυτό που όλοι οι πρόεδροι θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα του. Αξίζει μπράβο στα παιδιά που πήγαν περισσότεροι από 8 χιλιάδες σε ένα φιλικό. Αυτά θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα, αυτό τον κόσμο θέλουμε και θα βοηθήσει και οικονομικά τα σωματεία», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά το φιλικό παιχνίδι στο Τσίρειο είπε: «Αύριο βάλαμε το φιλικό σε καλή ώρα, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να δείξει ότι είναι σε καλό δρόμο, θα είναι δυνατό παιχνίδι. Έχουν προπωληθεί ήδη 4 χιλιάδες εισιτήρια. Αύριο θα αγωνιστούν και τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα που έχουμε φέρει».