Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Δεν ξέρετε τι λέτε!

Δεν ξέρετε τι λέτε!

 


Τους βρίζει ο κόσμος τους μετά από τόσες επιτυχίες, τους γυρνάνε την πλάτη στην φιέστα τους, τους κράζουν δικοί τους χρόνια για τα δωρεάν εισιτήρια και έχουν το θράσος να μιλάνε για τον κόσμο της ομάδας μας, που τη σεζόν που τερματίζει 5ος και χωρίς Ευρώπη, κουβαλάει 10.000 σε φιλικό, διαθέτει περισσότερα διαρκείας σε σύγκριση με πέρσι και δείχνει πως το μεγαλείο του δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία ομάδα που έγινε μόδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν ξέρουμε πόσοι από σας έτυχε να λερώσετε το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας διαβάζοντας τις αρλούμπες του Αποέλ όμως αξίζει πραγματικά να διαβάσετε το πιο κάτω και να ετοιμαστείτε για τις απαντήσεις που θα δώσουμε όλοι στις ανησυχίες τους εάν θα πάμε να πάρουμε διαρκείας:

[…]«Η λαϊκίστικη προσέγγιση ότι “οι περισσότεροι κάτοχοι διαρκείας του ΑΠΟΕΛ βλέπουν από την τηλεόραση” πραγματικά προκαλεί γέλιο. Ειδικά όταν προέρχεται από επίσημη αναφορά της Ομόνοιας. Η διοίκηση της οποίας προσπαθεί να πείσει τους οπαδούς της, να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και αυτοί ούτε καν ανταποκρίνονται»[…].

Γιατί όπως είπε και ο Χαράλαμπος Προύντζος μετά από την αποχώρηση του από το σύστημα σας: «Για μένα ΑΠΟΕΛ είναι τα παιγνίδια στο Μακάρειο τα πέτρινα χρόνια της παντοκρατορίας των άλλων, τα παιγνίδια όπως προχθές με τον Εθνικό Άχνας με τους λίγους και καλούς, τα γυναικόπαιδα και οι συνταξιούχοι στα περσινά κεκλεισμένων, τα παιδάκια που πάνε προπόνηση στην ακαδημία γεμάτα περηφάνεια που φορούν τη γαλαζοκιτρινη στολή. Δεν είναι ούτε τα μεγαλεία στο Μπερναμπεου ούτε η τραγωδία που βιώσαμε απόψε».

Λίγοι και καλοί, σύντομα και στις καφετερίες!