Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η απειλή του Αποέλ και η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η απειλή του Αποέλ και η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Αρκετή ταραχή προκάλεσε το γεγονός ότι το πετοσφαιρικό τμήμα του Αποέλ απειλεί με αποχή από το φάιναλ-φορ, μετά και την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί για το θεσμό του Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, το Αποέλ απείλησε την Ομοσπονδία ότι δεν θα λάβει μέρος για τον λόγο ότι η διοργάνωση του φάιναλ-φορ θα πραγματοποιηθεί στο «Ελευθερία» έδρα δηλαδή της ομάδας μας. Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διατυπώθηκε μέσω του Μαρίνου Στυλιανίδη με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα goal.com.cy.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν. Πιο παλιά διεξαγόταν Final 4 και το συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε να το επαναφέρει. Πριν 3 μήνες το συμβούλιο της ΚΟΠΕ αποφάσισε με ψηφοφορία η οποία ήταν ομόφωνη, να διεξαχθεί το Final 4 στην έδρα της Ομοσπονδίας, η οποία είναι στη Λευκωσία. Το «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» είναι το μοναδικό γήπεδο που πλήρη τις προδιαγραφές και είχε αποφασιστεί αυτό πριν καν γίνει η κλήρωση. Έτσι λέει και το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Έχουν παιχτεί κι άλλα παιχνίδια κυπέλλου προηγουμένως πριν φτάσουμε στο Final 4. Ομόφωνα αποφασίστηκε αυτό από το Δ.Σ. της ΚΟΠΕ και από τα Σωματεία. Κοινοποιήθηκε σε όλους. Γιατί το Αποέλ διαμαρτύρεται τώρα, 8 μέρες πριν από το Final 4;».