Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Πυρά Θύρας 9 κατά Ιωνά

Πυρά Θύρας 9 κατά Ιωνά


Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οργανωμένοι της Θύρας 9 τοποθετούνται στο θέμα της παραίτησης του Ιωνά Νικολάου μετά τα όσα συνέβησαν και επισημαίνουν τα πόσα προβλήματα δημιούργησε ο πρώην πλέον Υπουργός Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά:

«Για μας δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η πολιτική που επιβάλουν, γι αυτό και είμαστε σίγουροι ότι ο διάδοχος του Ιωνά στο υπουργείο δικαιοσύνης δεν θα έχει διαφορετικές αντιλήψεις, στρατηγική και πολιτική αφού εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης του ΔHΣΥ.

Όμως δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε μια ελάχιστη ικανοποίηση που απαλλαχτήκαμε από έναν καρκίνο της πολιτικής, έναν εκπρόσωπο του κράτους του κεφαλαίου που έχει στα χέρια του το αίμα των δολοφονημένων εργατριών, των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν ή δολοφονήθηκαν στις φυλακές, όσων κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν από το αστυνομικό κράτος.

Έναν αυταρχικό υπουργό που εξευτέλισε κάθε έννοια δικαιοσύνης και ηθικής όσο ήταν στο συγκεκριμένο υπουργείο που ονομάζεται δικαιοσύνης, που επί θητείας του η διαφθορά, ασυδοσία και η καταστολή πήραν τεράστιες διαστάσεις σε ότι αφορά την αστυνομία και όχι μόνο.

Ένα υπουργό που βιώσαμε από πρώτο χέρι και είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλο τον κόσμο, ότι πολέμησε μετά μανίας τους οπαδούς, ιδιαίτερα τους οργανωμένους, όσο κανένας άλλος και που ο τρομονόμος και η κάρτα φιλάθλου έχουν την δική του σφραγίδα.

Ευχή μας είναι όπως αναγκάστηκε ο ίδιος να παραιτηθεί, να καταρρεύσουν και να ανατραπούν ολοκληρωτικά οι πολιτικές που έχει προωθήσει και εφαρμόσει, όπως η ήδη αποτυχημένη κάρτα φιλάθλου, αλλά και να αποτελέσουν παρελθόν οριστικά οι όμοιοι του που μας εξουσιάζουν και το σύστημα που υπηρετούν, χωρίς όμως να θρηνήσουμε άλλες χαμένες ζωές από τους μηχανισμούς και τις πολιτικές τους.

Κι αυτό θα γίνει πραγματικότητα μόνο με τον δικό μας αγώνα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, 
ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»