Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τα άφησε όλα ανοικτά…

Τα άφησε όλα ανοικτά…


Διάσκεψη τύπου στα μέσα παραχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Απόλλωνα και έδωσε τη δική του απάντηση, για την φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες περί ανταλλαγής Ρομπέρζ-Κατελάρη με την ομάδα μας. Ο κ. Κίρζης όμως απέφυγε να σχολιάσει το συγκεκριμένο δηλώνοντας ότι οι σχέσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι άριστες.

«Θα σας απαντήσω τέτοιο πράγμα; Με όλο τον σεβασμό, έχουμε άριστες σχέσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει όμως πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστούν τα δικά μας θέματα. Αλλά, επαναλαμβάνω ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022».

Όσον αφορά τον Ρομπέρζ ανέφερε ότι είναι σημαντικός για τον Απόλλωνα και μόνος του έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, έχει συμβόλαιο ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι κανείς δεν είναι πάνω από κανένα στην ομάδα της Λεμεσού. Αυτή του η δήλωση πιθανόν να λέει κάτι, με το μέλλον του Ρομπέρζ στον Απόλλωνα είναι αβέβαιο.

Ουσιαστικά ο πρόεδρος του Απόλλωνα δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο για τα δύο αυτά ζητήματα. Το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Ρομπέρζ είναι πιθανό, δεν ξέρουμε όμως αν όντως υπάρχει πρόθεση περί ανταλλαγής με Κατελάρη. Οι επόμενες μέρες ή και ώρα θα είναι καθοριστικές για το εν λόγω θέμα.