Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Τα τσούγκρισαν στον σύνδεσμο διαιτητών

Τα τσούγκρισαν στον σύνδεσμο διαιτητών


Η χθεσινή πρώτη, υπό τον πρόεδρο Γιώργο Πάπουτσο, συνεδρία του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Κατά τον καταρτισμό σε σώμα του Δ.Σ, στο ξεκίνημα της διαδικασίας, ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ πρότεινε αναπληρωτή πρόεδρο τον Γιώργο Κωνσταντίνου. «Εμένα με ενδιαφέρει η θέση νοουμένου ότι ο Νίκος Εγγλέζου θα είναι στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου» είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

Έπειτα μετά από εισήγηση του κ. Πάπουτσου, πήρε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ο Νίκος Εγγλέζου και του α΄ αντιπροέδρου ο Μάριος Δημητριάδης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πάπουτσος πρότεινε τον Σωτήρη Βίκτωρος για τη θέση του β΄ αντιπροέδρου. Ο κ. Βίκτωρος δεν συμφώνησε και είπε ότι «εμένα με ενδιαφέρει η θέση του Γενικού Γραμματέα και προτείνω τον Χαράλαμπο Γεωργίου για β΄ αντιπρόεδρο».

Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Πάπουτσος σηκώθηκε από την καρέκλα του και φώναζε σε πολύ έντονο ύφος. «Γενικός Γραμματέας θα μπει ο Χρίστος Σπανός» είπε ο πρόεδρος του Σ.Δ.Κ. «Είσαστε καθοδηγούμενοι» φώναξε στη συνέχεια ο Γιώργος Πάπουτσος.

Ακολούθησε αντίδραση από τους περισσότερους και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και αποχώρησαν από την αίθουσα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρία.

Σήμερα το πρωί ο Γιώργος Πάπουτσος μίλησε ραδιοφωνικά στο Super Sport FM 104.0 καλώντας τα μέλη να κάνουν δεύτερες και σοφότερες σκέψεις για το καλό της διαιτησίας. Επιθυμία του όπως είπε είναι να λειτουργήσει ως ενωτικός και ως πρόεδρος όλων διαιτητών χωρίς αντιπαραθέσεις.

Αναλυτικά:
«Είμαι ενωτικός και φίλος με όλους. Κατάφερα να περάσω τα κατάλληλα μηνύματα και πήρα τελικά τις ψήφους και τελικά εκλέγηκα πρόεδρος του Συνδέσμου. Χθες βράδυ στον καταρτισμό μίλησα για ενότητα όπως και τα υπόλοιπα μέλη. Εισηγήθηκα για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου τον Γιώργο Κωνσταντίνου ο οποίος όμως προτίμησε αυτή να δωθεί στον Νίκο Εγγλέζου. Για να λειτουργήσει ο σύνδεσμος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα και Ταμία εισηγήθηκα συγκεκριμένα ονόματα με αντίδραση τελικά του Σωτήρη Βίκτωρος. Αυτό θεωρώ ότι ήταν στοχευμένο. Αν συνεχιστεί όμως.., αυτοί που παρακινούν τα νήματα θα πρέπει να το πούμε υπάρχουν ενδείξεις ότι μερικοί παρακινούν τότε δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε και θα εκφράσουμε τις αλήθειες. Είμαι ανοικτός σε συζήτηση και ως πρόεδρος του Συνδέσμου οφείλω να εξαντλήσω όλα τα ενδεχόμενα. Καλώ τα μέλη να κάνουν δεύτερες και σοφότερες σκέψεις, αν δεν μείνουμε μακριά από σκοπιμότητες τότε δεν έχουμε μέλλον».