Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η άποψη του Ζίβετς για το κυπριακό πρωτάθλημα και το παράπονο του...

Η άποψη του Ζίβετς για το κυπριακό πρωτάθλημα και το παράπονο του από την ΟΜΟΝΟΙΑ


Δηλώσεις σε μέσο της Πολωνίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «przegladsportowy.pl», παραχώρησε δηλώσεις ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σάσα Ζίβετς. Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό πρωτάθλημα παρομοιάζοντας το με την 5η κατηγορία της Πολωνίας, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

«Έχει μια καλή βάση, υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες εκεί, αλλά είναι ένα πλήρες χάος. Τα γήπεδα είναι απελπιστικά χάλια. Αν πάω στο πρωτάθλημα της πέμπτης κατηγορίας στην Πολωνία, πιθανότατα θα βρω παρόμοια στοιχεία με αυτά στην Κύπρο. Παίξαμε τον πρώτο αγώνα στις 25 Αυγούστου και τον επόμενο στις 16 Σεπτεμβρίου, επειδή οι ομάδες που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα πρέπει να έχουν ξεκούραση. Οι μισές από τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας πραγματοποιήθηκαν στις 25 Αυγούστου, δύο αγώνες τον Σεπτέμβριο, και μία πραγματοποιήθηκε με το τέλος του πρώτου γύρου, τον Ιανουάριο. Όταν σκέφτομαι αυτά που έχω περάσει, νομίζω ότι δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια».

Στο άρθρο της πολωνικής σελίδας αναφέρεται επίσης για ένα παράπονο που έχει ο Ζίβετς από την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, τον Χειμώνα και σε μια μέρα έντονης βροχόπτωσης, το σπίτι του Σλοβένου είχε πλημμυρίσει και ζήτησε βοήθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία δεν του την παρείχε.

«Θα μπορούσα να παραμείνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη δύο χρόνια, όπως προνοούσε το συμβόλαιό μου, είτε έπαιζα είτε όχι, και να κερδίζω περισσότερα χρήματα από ότι τώρα στη Ζαγκλέμπιε Λιούμπιν. Έφυγα, όμως, επειδή αγαπώ το ποδόσφαιρο. Πρώτα απ’ όλα, η γυναίκα μου αισθανόταν άσχημα στην Κύπρο. Από το Χειμώνα ήξερα ότι έκανα λάθος και ήθελα να φύγω. Έμεινα γιατί επέμενε ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου. Δεν έχουμε παιδιά, αν είχαμε δεν ξέρω τι άλλο θα συνέβαινε εκεί, αλλά όταν ο άνθρωπός σου δεν είναι χαρούμενος, και στη Ρεάλ ή τη Μπαρσελόνα να πας και να μην σου δώσουν όσα θέλεις», οι τοποθετήσεις του Σλοβένου για την ομάδα μας.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του στην πολωνική ιστοσελίδα