Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Γιώτης Δημητρίου:«Πήρα το ΟΚ από Παπασταύρου και Θύρα 9 για να διευθετηθεί...

Γιώτης Δημητρίου:«Πήρα το ΟΚ από Παπασταύρου και Θύρα 9 για να διευθετηθεί συνάντηση»

SHARE

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Γιώτης Δημητρίου, μέλος του σωματείου και ενδιαφερόμενος, πριν από ένα χρόνο, επενδυτής. Κάνει αναφορά σε κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ότι Θύρα 9 και Σταύρος Παπασταύρου συμφωνούν να συναντηθούν ενώ αποκάλυψε και μία θέση που εκφράστηκε στη συνάντηση των μελών του Σωματείου με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανάρτηση του:

«Σχετικά με την ανάρτηση μου για δική μου πρωτοβουλία να συμφιλιωθεί ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλω να αναφέρω τα εξής και κλείνει το θέμα:

Ο Γιώτης Δημητρίου δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση. Κατά την τελευταία συνάντηση μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον κ. Παπασταύρου στο Hilton ετέθηκε στην συνάντηση από κάποιους η άποψη ότι μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι οποίοι ανήκουν στην Θύρα 9 πρέπει να διαγραφούν. Εκεί υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις και ξεκίνησε μια συζήτηση όσον αφορά τη στάση που πρέπει να τηρήσει το σωματείο προς την Θύρα 9.

Πήρα λοιπόν το λόγο και έκανα μια εισήγηση να αποφασίσουμε αν θα επιθυμούσαμε μια συμφιλίωση με την Θύρα 9 ή ΟΧΙ και συγκεκριμένα είπα αν υπάρχει τέτοια επιθυμία και από τις δύο πλευρές τότε να κανονίσουμε μια συνάντηση να συζητήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις και των δύο πλευρών και να δούμε πως μπορούμε να επανενώσουμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο τέλος της συνάντησης είχα μια συνομιλία με τον κο. Παπασταύρου ο οποίος μου έδωσε το ΟΚ να διευθετηθεί μια συνάντηση με την Θύρα 9 να ακούσουμε και να συζητήσουμε τις θέσεις τους και τις απόψεις τους . Πριν όμως πάρω τον λόγο και πάρω αυτή την πρωτοβουλία πήρα και το ΟΚ από την Θύρα 9 ότι δεν έχουν ένσταση να γινόταν μία συνάντηση με τον κο. Παπασταύρου και να ανταλλάξουν απόψεις. Έγινε μία προσπάθεια να γίνει μια συνάντηση την τελευταία μέρα πριν φύγει ο κος Παπαπασταύρου αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατόν λόγω του ότι ο κος Παπασταύρου αναχωρούσε πρωί της Κυριακής.

Έκανα μια ανάρτηση στο FB για να ξεκινήσει σιγά σιγά να καλλιεργείτε ένα κλίμα συμφιλίωσης όμως κανένας από τις δύο πλευρές δεν βγήκε να κάνει μια ανακοίνωση «Χαιρετίζομαι την πρωτοβουλία του Γιώτη Δημητρίου και ευελπιστούμε να καταφέρουμε να συμφιλιώσουμε τον λαό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Αντιθέτως όταν είδαν ότι άρχισαν πάλι να βρίζονται, σιώπησαν όλοι με αποτέλεσμα ο Γιώτης Δημητρίου να φαίνεται ένας ηλίθιος που κάμνει παναϊρκα μόνος του. Και ΟΧΙ μόνο αυτό, με κατηγόρησαν ότι σπέρνω την διχόνοια. Μα είσαστε σοβαροί; Έχει δύο χρόνια αλληλοξιτιμάζονται ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ με ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ , απειλούν ο ένας τον άλλο και έφταιξα εγώ που είπα να συμφιλιωθούμε;

Κύριοι η ΟΜΟΝΟΙΑ κλείνει φέτος 10 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Κάποιοι εκαταφέραν να διασπάσουν το κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να τον βάλουν να μαλλώνει μεταξύ του. «Διαίρει και βασίλευε» . Πρέπει να καταλάβετε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καμιά πιθανότητα να επιστρέψει στο θρόνο της αν δεν ενωθούμε όλοι. Μας ρίχνουν στάκτη στα μάτια, εξεχάσαμε και τα εκατομμύρια που χαθήκαν, και την τεράστια περιουσία της χαλεπιανές που εχάθηκε και απλώς καθούμαστε και βρίζουμε τους πάντες και τα πάντα, «παναύριν ο Γιώτης Δημητρίου» ΟΧΙ κύριοι παναύριν είμαστε όλοι που καθούμαστε και μαλλώνουμε και ξιτιμάζουμε ο ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ τον άλλο. Παναύριν είμαστε όλοι που επιτρέψαμε στους εχθρούς μας να μας χωρίσουν και να καταντήσουμε, ανθρώποι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που μέχρι πρόσφατα έδιναν και την ψυχή τους για αυτήν την ομάδα σήμερα να παρακαλούν να χάσει για να περιπαίζουν τους υπόλοιπους.

Κύριοι ξυπνάτε και φέρτε το νου σας. Οι εχθροί μας τρίβουν τα χέρια τους, εφκάλαν μας που τη μέση μια και καλή, εκαταφέραν και εκάμαν μας μια ομαδούλα που με το ζόρι προσπαθεί να κρατηθεί στην εξάδα.
Θέλετε να συνεχίσετε να μαλλώνετε; δικαίωμα σας, θέλετε να συνεχίσετε αυτό το δρόμο και να μας περιπαίζουν όλοι ; δικαίωμα σας. Τα κίνητρα μου ήταν πάντοτε ειλικρινή και αγνά. Πάντα εργαζόμουν για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η αντίδραση που είδα και οι βρισιές που άκουσα τις τελευταίες μέρες ήταν απογοητευτικές. Δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ ξανά με το θέμα ΟΜΟΝΟΙΑ. Εύχομαι ειλικρινά η ταλαιπωρημένη μας ΟΜΟΝΟΙΑ να καταφέρει να επιστρέψει εκεί που επιτάσσει η ιστορία της.»