Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου…

Σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου…


Το ρεπορτάζ της Ελλαδικής αθλητικής ιστοσελίδας 10.gr χρίζει ως ένα από τα φαβορί τον Γιάννη Αναστασίου για να είναι ο επόμενος που θα αποτελέσει παρελθόν από ομάδα της Σουπερλίγκας. Ο Ατρόμητος έκανε κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ο πρώην προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πλέον σε δύσκολη θέση.

Το ρεπορτάζ:

Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει ο Ατρόμητος το πρωτάθλημα και όπως είναι γνωστό η Ελλάδα δεν είναι η χώρα της υπομονής. Ηδη οι Πέτριτς, Μάντζιος, Καρντόσο και Παντελίδης το έχουν βιώσει αυτό στο πετσί τους. Πλέον όλοι αναζητούν τον επόμενο που θα αποχωρήσει από τους ηλεκτρικούς πάγκους της Super League.

Ψηλά στην σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Αναστασίου του Ατρομήτου. Η εκκίνηση της ομάδας του Περιστερίου δεν είναι η καλύτερη δυνατή αλλά πάνω απ’ όλα προβληματίζει η εικόνα και όχι τα αποτελέσματα. Η ομάδα δεν μπορεί να δημιουργήσει αν και έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Στο Μαζαράκη θυμούνται την πρώτη σεζόν του Κάναντι. Τότε η ομάδα ξεκίνησε με τέσσερις ισοπαλίες και στην συνέχεια εκτοξεύτηκε. Πέμπτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα θα έστελνε τον Αυστριακό στον ταμείο ανεργίας. Εδώ το μαξιλαράκι ασφαλείας του Αναστασίου θα ισχύσει μέχρι την επόμενη διακοπή, αυτή του Οκτωβρίου ή για τέσσερα ακόμα ματς αν το προτιμάτε. ΠΑΟΚ εντός, Αστέρα Τρίπολης εκτός, Παναιτωλικό μέσα και Βόλο έξω. Αν η ομάδα συνεχίσει να έχει παρόμοια εικόνα τότε ο Σπανός αναμένεται να καλέσει τον Αναστασίου στο γραφείο του και να τον τελειώσει.

Η παραίτηση του Παντελίδη από τον πάγκο του Αρη, τον κατατάσσει στα ισχυρά φαβορί για την διάδοχη κατάσταση αφού έχουν βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες οι παγωμένες σχέσεις των δυο πλευρών. Παράλληλα, στο «κάδρο» βρίσκεται και η περίπτωση του Μάκη Χάβου, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι ένας από τους προπονητές που πιθανότατα θα απασχολήσουν τους Περιστεριώτες.

Πηγή: to10.gr