Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Παραδέχθηκε ενοχή ο Δρ. Γιάγκου – Χρησιμοποιήθηκαν τα στοιχεία του Στεφανέλι

Παραδέχθηκε ενοχή ο Δρ. Γιάγκου – Χρησιμοποιήθηκαν τα στοιχεία του Στεφανέλι


Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα μάθει ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου την ποινή που θα του επιβληθεί για την πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου βρέθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες τις οποίες αντιμετώπιζε σε σχέση με την υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα που αφορούσαν το αδίκημα της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Όπως λέχθηκε από την κατηγορούσα αρχή, δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την έκδοση του Δελτίου Υγείας του Φράνσις Ουζόχο. «Τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για το Δελτίο Υγείας του Φράνσις Ουζόχο ήταν του Νικόλα Στεφανέλι», ήταν η θέση της Κατηγορούσας Αρχής κατά την ανάγνωση των γεγονότων στην υπόθεση.

Από πλευράς του, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αναφέρθηκε στην παραδοχή του κατηγορούμενου, το λευκό ποινικό του μητρώο και το γεγονός ότι τέθηκε στη διάθεση της κατηγορούσας αρχής ως μάρτυρας κατηγορίας και ζήτησε όπως επιβληθεί στον κ. Γιάγκου ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Πηγή: Goal.philenews.com