Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η επιτομή της θρασύτητας!

Η επιτομή της θρασύτητας!


Ας είναι αυτή η στιγμή να συνειδητοποιήσει ακόμα και ο πιο δύσπιστος ότι το ποδόσφαιρο μας ελέγχεται από ανθρώπους αδίστακτους, βουτηγμένους μέσα στη βρωμιά, ανθρώπους οι οποίοι προκειμένου να κερδοσκοπήσουν δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό φραγμό.

Ο Μασιάς συνελήφθη και φαίνεται πως η πιθανή εμπλοκή του σε αγώνα χειραγωγημένο, όπως φέρεται να κατηγορείται, θα τον φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Κι όμως πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει στο ραδιόφωνο. Ήταν καλεσμένος του Μάριου Αβρααμίδη στον Σπορ Φμ 95.0.

Αντιλαμβάνεστε ότι τα ψέματα που εκστόμισε ήταν κραυγαλέα. Είπε ο Μασιάς για την Κυπριακή διαιτησία: «Είναι βαρετή λέξη το διεφθαρμένοι, ο απλός κόσμος έλεγε να φύγει ο Τράττος, Μασιάς κτλ. Έφυγαν αυτοί και πάλι μιλούν για αδυναμίες. Δεν πρέπει σε κάθε λάθος να συνηγορούμε για διεφθαρμένα, εμείς φανατίζουμε τον κόσμο με τα λεγόμενα κα τις συμπεριφορές μας. Προκαλούμε ένταση και προκατάληψη. Το πρώτο κακό είναι οι παράγοντες, κάνουν πανικό 1-2 χρόνια και μετά αποχωρούν. Να μην στοχοποιούμε τους διαιτητές ως το πρόβλημα του ποδοσφαίρου, δεν υπάρχουν σκόπιμα λάθη».

Είπε ο Μασιάς για την διαφθορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο: «Βγάζουμε επικεφαλίδες χωρίς να πάει στο δικαστήριο το ποδόσφαιρο, καλύτερα να δούμε κάποια καλά που έχει και να το αγαπήσουμε, είχαμε τρεις διαφορετικές ομάδες τα τελευταία 5 χρόνια σε ομίλους. Σε αυτά πρέπει να επενδύσουμε αλλά και τα πλείστα σωματεία έχουν ξοφλήσει τα χρέη τους με παράδειγμα την Σαλαμίνα, βγάζει υγεία. Όπως και τον Ολυμπιακό, είναι εκεί, δυνατός. Με την κάρτα οπαδού δεν είχαμε επεισόδια εντός των γηπέδων, υπάρχουν θετικά. Η διαιτησία έχει βελτιωθεί, το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδα. Αν έρθουν ξένοι διαιτητές νομίζω θα χάσουμε το παιχνίδι. Φέραμε τους ξένους και τους είδαμε όπως και στην Ελλάδα».

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως, αυτό που προκύπτει ως είδηση σήμερα αποτελεί την επιτομή της θρασύτητας. Μέσα σε όλον αυτό τον ντόρο και τις εξαγγελίες, για κάθαρση, από τα ανώτατα στρώματα της πολιτείας και του ποδοσφαίρου κάποιοι ακόμα αισθάνονται άτρωτοι. Ε είναι καιρός αυτό να τελειώσει!